Kovač, Petrov, Šprlje i Grmoja sutra u posjeti Stocu

6

Tehnički potpredsjednik Vlade RH Božo Petrov, zajedno sa šefom hrvatske diplomacije Mirom Kovačem, ministrom pravosuđa Antom Šprljom i visokim dužnosnikom MOST-a Nikolom Grmojom posjetit će sutra Stolac te razgovarati s tamošnjim načelnikom Stjepanom Boškovićem nakon prošlonedjeljnih izgreda u kojima su napadnuta i ozlijeđena dvojica dužnosnika u izbornom procesu, te prekinuti izbori.

Ranije je  ministar Kovač osudio izgrede u gradu na Bregavi, piše Večernji list.

Policija je zbog izgreda u kojima je napadnut i ozlijeđen predsjednik Općinskog izbornog povjerenstva Ivan Perić te član biračkog odbora Mario Raguž koji je zadobio teže ozljede, kazneno prijavila 27 osoba.

Među osumnjičenima je i kandidat SDA za načelnika Stoca Salmir Kaplan koji je fizički nasrnuo na Perića i Raguža. Među prijavljeni su i Demir Mahumtćehajić, predsjednik SDP-a u Stocu te Ahmet Ljubović, također dužnosnik SDA.

facebook komentari

 • Nikica

  Po uzoru na srbske posjete, na razne dolaske svojima i “svojima”, česta “zapišavanja” teritorija, na koji pretendiraju, s ove strane Drine, i hrvatski političari (iz RH) trebali bi češće dohoditi i prohoditi hrvatskim krajevima i pohoditi hrvatskom narodu izvan RH!
  Pokazivati da nam je stalo, da nisu sami i da će mo im, ako i kad zatreba, pomoći. Kao što su i oni nama tada pomogli.
  Pozdravljam i svaka čast ekipi!

 • Saga

  Psihić, šprljac i lajavac koji misli da grmi? Ma, ne mogu oni ni sami sebi pomoći…
  Osim toga, koliko je meni poznato, oni se dosad nijednom nisu zauzeli za hrvatski narod u BiH, niti na deklaratornoj razini.
  Gospodin Kovač je barem verbalno isticao našu zajedničku istinsku povezanost.
  A ova trojica o kojima sam pisala… mogli su i doma ostati. Manje štete bi bilo.
  A čudim se kako i podrepića nisu poveli. Taj je pak tamo omiljen. 😉

 • EMINƎM

  Omiljen? ko krmetina u Meki.

 • Agromentum

  Mora se nešto dogodit’ pa da se tobože neki jave. U BiH su do sad svoja prava ostvarili i Srbi i Bošnjaci, samo ne Hrvati. Toliko o sposobnosti hrvatskih političara…

 • Saga

  Jučer je u “Bujici” admiral Domazet koji ga dobro poznaje još iz Domovinskog rata (ne)izravno kazao kako on nije osoba koja bi mogla (trebala?) voditi MUP.
  Da i dosad nije ništa zabrljao, a zabrljao je gadno, meni dovoljno.

 • EMINƎM

  Orepić je čovjek iza mračne zavjese, sav njegov dosadašnji rad je laž i jedna obična koimunistička farsa. Ta njegova osobna udruga “škanj” znaš kakav učinak ima u Pločama jedno veliko nula, njegov rad je neki dan nagrađen izmjenom PP grada Ploča u kojeg su ugurane ne jedna nego čak dvije prljave elektrane na prostoru Luke Ploče . A kao fol orepić se borio protiv toga smeća i na tome je politički poentirao, a zapravo je radio na tom projektu.
  U mupu je plodan kao uškopljenik u haremu