Kraljeva Sutjeska pred terorističkim napadom?!!

13

Policijske postrojbe okružile franjevački samostan Sv Ivana Krstitelja!

Zbog ozbiljnih prijetnji u Kraljevoj Sutjesci su pojačane mjere sigurnosti. Specijalna policija već četvrti dan čuva franjevački samostan. Ispred samostana su neprekidno i danonoćno 2 policijska kombija te još jedan službeni policijski automobil.

O svemo ovome nitko se nije službeno očitovao, a mi smo sa tim upoznati od strane stanovnika Kraljeve Sutjeske koji su nam poslali i fotografije sa lica mjesta, piše Hrvatska Republika Herceg-Bosna.

kraljeva sutjeska 2kraljeva sutjeska[ad id=”40551″]

facebook komentari

 • Ljuta Trava

  Bilo bi im pametnije da se ne igraju ,jer krenemo li ,gorit će i nebo i zemlja .

 • Lilith

  Zanimljivo nitko ne govori o ovome, a očito se nešto događa!!?

 • Herceg-Bosna

  a ludi muđosa, igraju se vraga,,,

 • sui

  Prije par mjeseci sam dobila informaciju kako se uspostavlja privatna TV, hrvatska, ekipa okupljena oko Gospodarske komore je osigurala pocetni kapital, ima li ikakvih glasova glede toga?!

 • Mario Bogeljic

  I treba cuvati..Nekome ni najsvetije nije sveto.

 • Alan B’Stard

  Treba čuvati i ne smijemo dopustiti bilo kakav incident! Provokatore i teroriste kazniti

 • cleuna

  Ako cemo stvari rjesavati na taj nacin,onda ta koljacka banda treba znati da i mi poznajemo tehniku lansiranja,a i lansirnih rampa je diljem Bosne u izobilju.
  I nikako ne mogu shvatiti ovaj,po meni pretjerani strah kod nekih ljudi.JA IH SE NE BOJIM i nikada nebi prezao da im se suprotstavim na nacin koji oni jedio razumiju.

 • Alan B’Stard

  Lako bi bilo da smo ja i ti u samostanu, no unutra su nenaoružani fratri

 • cleuna

  Razumijem to,u potpunosti.
  Ali zasto ovo pisem.
  Zna se za jednoga iz Livna da je otisao u Siriju i da se tamo bori na strani ISIL-A,pa se pocelo raspredati o tome “sto ako se vrati,vratio se itd…i to je islo dotle da je policija morala poslati sluzbeno izvjesce da nemaju unformacija o njegovu povratku.To je ono sto me iritira.Ja toga sonju poznajem i ako se itko treba bojati onda je to on,a kada bih ga i sreo ishod nasega susreta ovisio bi iskljucivo o njemu i njegovu ponasanju.Pa i ja sam proveo 4,5 godine u ratu i stekao sam ratno iskustvo,i ja da se bojim jedne bitange koja je dno dna drustva i samo je na taj nacin htjela skrenuti pozornost na sebe.Neka izvoli.A sto se tice miniranja crkava.Za svaku srusenu crkvu bio pi prvi koji je u stanju vratiti na isti nacin.I to nebi krio.

 • Alan B’Stard

  Razumijem što želiš reći! Pa naravno, policija SIPA i slični bi trebali znati ‘u glavu’ barem ove Maočane, Sirijce.

  Teško je predvidjeti potencijalne teroriste, ali ova grupa bradica je očita! Pretrest, ispitat, udaljit… mogu da hoće

 • cleuna

  Tako je,i to nije nikakva tajna.
  Umjesto da policija i pravosudje reagira na pravi nacin i tu bandu potrpa u zatvore,oni na ovaj nacin samo siju paniku i razdor medju ljudima.Kada bi bilo politicke volje,za svega tjedan dana mogao bi se rijesiti ovaj problem u BIH.

 • Alan B’Stard

  Očito ih drže ko kerove na lancu.. za boga pitaj kakve svoje ciljeve, pa će ih pustiti ili klepiti po potrebi