Connect with us

Najave

Kreatori istine – Marko Ljubić i Marin Vlahović – PET 20:05

Objavljeno

-

Ne propustite pogledati večeras od 20 sati i 5 minuta novu epizodu emisije “Kreatori istine” na programima Mreža TV, Dalmacija TV, Diadora TV te u ostalim terminima na programima SBTV, DUTV i RTV Herceg Bosna iz Mostara.

S kolegom Marinom Vlahovićem ću analizirati primjere, a zatim uzroke i posljedice ustrajavanja na antifašizmu kao epohalnoj i jedinstvenoj laži suvremene Hrvatske, reakcije s tzv. desnice, ali i sa znanstvene pozicije na primjeru briljantnog eseja prof. Mirjane Kasapović.

Gledateljima ćemo uz to pokazati konkretne primjere sudbina ljudi koji su pokušali prevariti ruske državne kompanije poslujući s njima uspoređujući te situacije s ruskim ulaganjem u Agrokor i Fortenovu, navešćemo niz nepoznatih detalja o po svemu prijelomnom strateškom procesu s Fortenovom u koji se ozbiljnije uključuju i Amerikanci, a otvaramo kako smo i najavili temu odnosa Svjetske banke i Vlade Republike Hrvatske.

Je li proglašenje kraja pandemije trenutak za ozbiljnu analizu postupaka i politika kojima smo bili izloženi više od dvije godine?

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari