Connect with us

Pregled

KREŠIMIR KARTELO: Marakeški sporazum odbacili su svi s nacionalnim mozgom!

Objavljeno

on

Plenković nema sluha za Volksgeist, s time se suočio u Vukovaru kada je gutao knedle za vrijeme propovijedi biskupa Živkovića – izjavio je u Bujici na Z1 potpredsjednik Skupštine Grada Zagreba i član Predsjedništva NHR-a Krešimir Kartelo.

Komentirao je anketu N1 televizije prema kojoj Neovisni za Hrvatsku na izborima za Europski parlament dobivaju najmanje jednog zastupnika, a sa 7,6 posto sustigli su Most i Živi zid te praktički oduzeli mandat HDZ-u…

U emisiji je iznio argumente protiv Marakeškog sporazuma i podržao Brexit. Potvrdio je da NHR neće glasovati za Bandićev proračun i ozbiljno optužio Plenkovića da svojim izjavama huška na predsjednicu NHR-a Brunu Esih.

Kartelo ne isključuje mogućnost da iza napada na stranačke prostorije u Zagrebu kao i akcije na Trgu Republike Hrvatske prošli četvrtak, stoji promigrantska ‘nevladina’ udruga Are You Syrious.

Bujica je objavila snimku na kojoj se vidi da je preko ploče s natpisom Trg Republike Hrvatske nalijepljena folija s natpisom ‘Trg Madine Hussiny’, a ispod nje grafit ‘Tito heroj’.

Iste večeri ploča sa prostorija NHR-a je nasilno uklonjena. Sve se dogodilo nakon saborske polemike Brune Esih i Andreja Plenkovića oko Marakeškog sporazuma.

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari