Connect with us

Politički rentgen

KRUG ZA TRG-KRUG ZA HRVATSKU

Objavljeno

on

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović još jednom je pokazala koliko zapravo vrijedi!

Na međunarodnoj konferenciji o medijima u organizaciji notornog antihrvata Lekovića doživjela je salve zvižduka u režiji  HND-a, u scenariju Milanovićevih  i svih onih mentalnokomunističkih plaćenika koji nesmanjenom žestinom, više od tri godine seksistički, morbidno, nekažnjeno, nasrću na ženu, majku, vjernicu, našu Predsjednicu.

[ad id=”93788″]

Nasrću na instituciju hrvatske države!

Lavina morbidnih uvrijeda nakon njenog intervjua Jeleni Lovrić u JL-u, lavina uvrijeda komentatorskih trolova ispod tog intervjua, još grublje uvrijede ispod članaka poznatog kolumniste notornog portala Dnevno, zapravo nam govore o pravoj vrijednosti naše Predsjednice. Sve ono što u Hrvatskoj vrijedi, ono što je dobro, u strateški dobro osmišljenom medijskom pogromu sinergijski uništavaju lijevi i ultradesni trolovi koji svako jutro mrze sami sebe kada se pogledaju u ogledalo. Nemaju snage pljunuti sami sebi u lice  pa vrijeđaju  Ženu, za „šaku judinih škuda“, za veći tiraž smrdljivog „žutila“, kakvo pamtimo iz doba predsjednika Tuđmana, u režiji Feral Tribuna i poznatog ST-a.

 A BABE, žabe i kojekave genderističke zaštitarke „spolova“ i „rodova“, kojekakve platforme 112 šute kao zalivene!? Ništa se  u Hrvatskom medijskom prostoru promijenilo nije. Predsjednica je optužena i osuđena za klasičan verbalni delikt, za ono što nije rekla, jer pametnjakovići misle da je trebala i morala reći!?

Koje li hrabrosti, zamislite? U svom kreativno zakržljalom intelektu, bezlični, skriveni iza lažnih imena i prezimena, skriveni iza  kojekakvih nickova i avatara, ohrabreni potpaljivačima vatre, ohrabreni samozvanim kolumnistima sa stranica vrištećeg žutog smetlišta, pljuju po hrvatskim vrijednostima, po hrvatskim institucijama, kao da imamo tisuću kandidata koji su lignjuna Josipovića mogli sramotno poraziti i stjerati ga u mišju rupu. Lignjuna su čak i njegovi drugovi ispljunuli, kažnjavajući ga zbog poraza od Žene, a naši pametnjakovići lignjuna i lignjune  ponovno oživljavaju!

Još jednom ću izreći misao! Neprijatelji ti mogu biti najveći odvjetnici, jer kada vidimo tko i zašto napada Predsjednicu, tko joj i zašto zviždi, možemo lako zaključiti koliko nam  Ona zapravo vrijedi.

Hrvatski pozdrav „Za dom spremni“, Antu Pavelića i NDH ostavljam na dugi rok po strani! Jer čemu nepotrebno gubiti energiju kada, uvjeren sam, imamo puno važnijeg posla u lijepoj našoj Domovini. Ministar Hasanbegović, Nazor, Lučić, Vukić, dr.Razum u jednoj razumnoj atmosferi, nezaustavljivo će odraditi svoj posao do kraja i istinom „revizionirati“  našu mitomanijsku povijest. To je njihova zadaća!

Ako i njih sami ne srušimo zbog verbalnog delikta!?

Sliku Lijepe i drage nam Domovinu, još uvijek  ružnoćom svog lica, ružnoćom lica povampirenog  masovnog zločinca Tita, nekažnjeno unakažava zadojena mentalnokomunistička bratija.

„Krug za trg-krug za Hrvatsku“ po deseti put!

To je  naš je posao i zadatak u kojega trebamu uložiti svu silu energije i ljubavi kako bi uljepšali lice unakaženoj Domovini. Dok se ore zvižduci našoj Predsjednici zbog verbalnog delikta, u isto vrijeme s uglova najljepšeg trga hrvatske kulturne baštine vrišti sramotno ime ubojice kojemu se i dan danas klanjaju i dive  Milanovićevi zviždači.

Europske rezolucije 1096, 1481, naša saborska deklaracija o osudi komunističkog režima J.B.T.-a i najnovija inicijativa europarlamentaraca o donešenju zakona o osudi totalitarnih komunističkih režima, daje nam za pravo učiniti posljednji korak za dobrobit Domovine, za dobrobit čovječanstva.

„Krug za trg-krug za Hrvatsku“  07.05. u subotu u 11 sati, treba dati legitimne odgovore na sudbonosna pitanja za budućnost naše Domovine. Treba uliti samopouzdanje i dati svekoliku podršku tim  hrabrim, poštenim, viskoko moralnim, visoko intelektualnim ljudima, domoljubima, svojevrsnom „trustu mozgova“ koji će 25.05. na dan rođenja zločinca, tom monstrumu trasirati put kako bi ga  učinili  zauvijek mrtvim. Treba ga učiniti  zauvijek mrtvim, jer majčica priroda se poigrala i grdno je pogriješila što se gad uopće rodio.

HRVATSKO NACIONALNO ETIČKO SUDIŠTE, kako doznajem, učiniti će na taj dan još jedan korak, konkretnog  i etičkog upozorenja, korak prema donošenju nacrta zakona o osudi zločinačkog, diktatorskog režima J.B.T.-a,  u još jednom velikom hramu hrvatske kulture, u zgradi Mimare. Kada do kraja uklonimo Tita, njegovu zločinačku komunističku ideologiju, srušit ćemo i sve mitove o NDH, mit o Jasenovcu, oslobodit ćemo našeg Blaženika i Sveca! Skinut ćemo okove sa svoga naroda. Samo istina može osloboditi hrvatski narod i poništiti kletvu kralja Zvonimira.

U ovom članku , imamo dva predsjednika i jednu Predsjednicu. S punom odgovornošću, pred ogledalom svoje savijesti, razmislimo. Možemo li mi i imamo li mi pravo staviti znak jednakost između zločinca, njegovog šegrta i Predsjednice.

Nije li Predjednica učinila prvi poticajni korak kako bi mi, hrvatski narod, ohrabreni, izvršili svoje nacionalne zadaće do kraja, na korist našoj dragoj Domovini?

Zvižduci i monstruozne uvrijede upućene Predsjednici i zvori odakle to dolazi, daju nam odgovor na ovo retoričko pitanje!

Kazimir Mikašek-Kazo

UKLONIMO MARŠALA TITA IZ ZAGREBA I HRVATSKE

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari