Connect with us

Istaknuto

KRUG ZA TRG – ZAKON O ZLOČINCU TITU

Objavljeno

on

U veličanstvenoj domoljubnoj atmosferi, bez ijednog „ustaškog“ incidenta, održan je 10. po redu prosvjed protiv zločinca Tita, „KRUG ZA TRG“, sa zahtjevom da se konačno najljepši trg u Zagrebu nazove imenom dostojnim hrvatske metropole.

Na Trg sam došao ulicom Andrije Hebranga, ulicom koja se fizički spaja sa Trgom zločinca Tita, istog onog monstruma koji je mučio i likvidirao hrvatskog nacionalistu, istinskog antifašistu, Andriju Hebranga. Kada zločincu Titu nije bila dovoljna samo smrt tog državotvornog Hrvata trajno je unesrečio njegovu suprugu, njihovu djecu ostavivši im neizbrisive pečate komunističke torture kroz cijeli njihov život kao i kroz ukupnost njihovih životnih karijera.

[ad id=”93788″]

Pogrom obitelji Hebrang, i pogrom tisuća i tisuća hrvatskih obitelji, bez ikakve sumnje,  dokaz je kako „križni putevi“ nisu završili u svibnju 45 godine, u tim najtužnijim tjednima hrvatske povijesti. Križni putevi trajali su do studenog 1991, do Vukovara, do Golgote Ovčare, gdje je konačno uskrsnula naša draga Domovina. Uskrsnula na beskrajnoj rijeci smrti, progona, komunističkih kazamata, najokrutnijeg psihičkog maltretiranje. Koga Tito nije uspio fizički likvidirati, ubijao ih je sporo, psihički, punih 46 godina.

Jedinstven je zaključak gospode, Vladimira Gredelja, Romana Leljaka, Milana Kovača i Ante Belje, govornika sa ovog velebnog skupa.

Tito je mega zločinac i potrebno je donijeti:

„Nacrt zakona o zabrani svih manifestacija i udruga totalitarnog, zločinačkog režima J.B.Tita i zabrani simbola i obilježja komunističkog, zločinačkog  diktatorskog i totalitarnog režima bivše Jugoslavije“

 Jesmo li mi, dragi domoljubi SPREMNI podržati takav zakon i snažno zahtjevati od današnjih političkih struktura donošenje takvog zakona? Ako jesmo, podržite ovu ideju, koju ćemo ,nadam se, pretočiti u jednu masovnu anketu na ovom i svim slobodnim, hrvatskim portalima!

Dvije europarlamentarne rezolucije, 1096 i 1481 i naša saborska deklaracija o osudi totalitarnog komunističkog režima ostale su samo deklarativni smokvin list bez ikakvog pravnog učinka, jedno klasično politikantstvo najnižeg populistićkog tipa za prikupljanje hlebinskih glasova u vremenima kadu su donešene. Potrebno je donijeti zakon, jer ako postoji zakon o osudi nacističkih i fašističkih manifestacija svih oblika, nema ni jednog razumnog argumenta protiv donošenja zakona o osudi Tita i njegovog zločinačkog režima. Kada ćemo ni naučiti „prepisivati“ strategije od smrtnih neprijatelja Hrvatske i hrvatskog naroda?

Ulaskom spomenutog zakona u javni prostor, u javnu raspravu, u saborsku proceduru past će sve maske. Doznat ćemo tko je Domoljubna koalicija, tko je MOST, tko je premijer Tim, tko je Predsjednica. Doznat ćemo tko je Milan Bandić koji ne može i ne smije postati partner „Domoljubnoj koaliciji“ dok ne skine Tita s najlješeg zagrebačkog trga povijesti i kulture.

Svaki otpor donošenju takvog zakona, hrvatski narod u konačnici treba i mora slomiti na općenarodnom, obvezujućem refrendumu!

U svom idealističkom, četverogodišnjem analitičkom lutanju za „lustracijom“, našao sam formulu koja je s velikim odobravanjem odjeknula u domoljubnim intelektualnim krugovima, u domoljubnim pravničkim strukturama. Sad je na našem dragom domoljubnom puku zadaća pomoći svojim „vox populi“ i prisiliti strukture na jedini mogući put koji vodi konačnom oslobođenju naše Domovine.

Formula nije deklarativna, formula je provediva!

Svjedoci smo mlakih, nedorečenih izjava naših čelnika o odnosima sa Srbijom, o srpskom putu prema Europskoj uniji, o srpskim obvezama prema nestalima, neriješenim graničnim sporovima, o povratu kulturnog blaga, o otvaranju beogradskih arhiva i arhiva JNA. Naši vodeći političari su slijepi! Ne vide da velikosrpska politika počiva na mitovima staljinističke politike druga Tita, počiva na regionalnim okvirima bivše Jugoslavije, koja je uvijek bila pokriće za velikosrpstvo, upereno isključivo protiv interesa naše drage Domovine.

Srbima Tito, kojega ni oni nikada nisu osudili, Srbima „Kuča cveća“ koristi kao platforma za stvaranje neke nove, Velike Srbije, uz pomoć hrvatskih mentalnih komunista, titoista, i domaćih hrvatskih Srba.

Kada ćemo mi iznjedriti „stogodišnju strategiju“ odnosa prema Srbiji, isto onakvu strategiju kakvu ima Srbija kroz sve memorandume, od „Načertanija“ Ilije Garešanina, pa do današnjih dana? Srpska povijesna strategija svodi se i dan danas samo na jedno: „DOMINACIJA NAD HRVATSKOM U SVAKOM POGLEDU“, bilo teritorijalnom ili ekonomskom. Nikada nam ne će oprostiti naše, hrvatsko Jadransko more!

Kada ćemo se mi odlučiti uvesti vize deklariranim neprijateljima Hrvatske, iste onakve vize kakve uvode sve pametne zemlje koje se brane od sličnih ugroza radi zaštite nacionalne i domovinske sigurnost? Kada ćemo mi znati, diplomatski koristiti naše ranopravno i punopravno članstvo u EU i svim međunarodnim institucijama postavljajući se kao DRŽAVA, kao geostrateški partner na tragu povijesne sintagme „ predziđa kršćanstva“?

Kada ćemo mi imati „stogodišnju“ strategiju Domovinske sigurnosti po uzoru na Izrael, po uzoru na njihov „holokaust“?  Isti takav, ili sličan „holokaust“ doživio je i hrvatski narod od svojih vjekovnih, deklariranih, velikosrpskih i komunističkih  neprijatelja? Kada ćemo mi kapilarno provjeravati sve osobe koje trebaju ući u politiku, sudstvo, novinarstvo, u javni prostor u kojemu imaju moč kreirati javno mnijenje i političku misao?

Bez rušenja Tita, bez rušenja mita o Jasenovcu, bez svetosti našeg dragog Alojzija Stepinca, to ne će biti moguće. Hrvatska politika ima samo dva velika posla, dvije zadaće i dvije obveze! Osuditi zločinca Tita zakonskim i podzakonskim aktima i donijeti „stogodišnju“ strategiju hrvatske Domovinske sigurnost po uzoru na sve pametne zemlje na Svijetu.

Hrvatski domoljubni narod to željno čeka, hrvatski narod dati će svu svoju ljubav, energiju i podršku svakoj politici koja bude tražila naše glasove na temelju opisane strategije i političke platforme. U protivnom i dalje ćemo lutati „Bespućima povijesne zbiljnosti“. Izgubit ćemo Hrvatsku!

Na veličanstvenom i dostojanstvenom prosvjedu „Krug za trg“ u organizaciji „HRVATSKOG ŽRTVOSLOVNOG DRUŠTVA“, na čelu organizacije s dr. Antom Beljom i gospođom Majom Runje, hrvatski narod je svojim emocijama pokazao što želi. Želi upravo ono što su rekli govornici i što sam im ja, u jednoj vrlo emotivnoj atmosferi ponudio kroz sadržaje tri nove, autorske domoljubne pjesme. „Stepinčeva stijena“, „Bez istine tama pobjeđuje“ i pjesma „Od Bleiburga do Vukovara“, ostavile su dubok emotivni trag na tom  okupljanju. Ta sinergija političke misli i emocija jednostavno ne mogu jedna bez druge.

[testimonial image=”https://kamenjar.com/wp-content/uploads/2016/05/stp.jpg” name=”Alojzije Stepinac” title=”zagrebački nadbiskup i kardinal” background=”#” color=”#” border=”#” img_border=”#” name_color=”#” title_color=”#”]Ja bih bio prava ništarija kada ne bih osjetio bilo svog naroda[/testimonial]

Usuđujem se kazati! I sam bih bio ništarija ne osjetiti tu silu interaktivnu domoljubnu energiju!

Zahvalan sam svim domoljubima, na svim emocijama, na svim komplimentima! Zahvalan sam što su domoljubne poruke kroz riječ i pjesmu  pale na plodno tlo, što su iskazali veliki interes pomoći  Domovini kroz pjesmu i domoljubnu kulturu. Potrudit ću se, na Bleiburškom polju 14.05., svima približiti to iskreno domoljublje, kako bi ljudi u srcima ponijeli te domoljubne uspomene u svoje domove kao znakovito ohrabrenje.

Hrvatski narod živi domoljublje, živi svoju Domovinu, a na politikama je dužnost to prepoznati!

Kazimir Mikašek-Kazo/Kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari