Pratite nas

Pregled

Krunica je zaustavila petokolonašku shizofreniju

Objavljeno

na

Hvala narodu Hrvatske koji je polupraznim bolničkim krugom, krunicom u ruci, molitvom i duhom dobra, pobijedio petokolonašku, petodnevnu baražnu vatru medijskih laži, snajperiste na vodotornju, vodene topove, policijske pse, bezumnu masovnost osiguranja, horde specijalaca, kaotične zabrane parkiranja, kilometre suludih plastičnih ograda, ..

Krunica je zaustavila petokolonašku shizofreniju.

Gospodo – koliko ste potrošili na nepotrebno osiguranje?

Uskoro, kad peta  kolona ode s  pozicija moći u Hrvatskoj, znat će te što se točno dogodilo 1991. 2013., 2014., u pretvorbi, u privatizaciji, u kolonama sjećanja, … znat će te istinu, a do tada zahvaljujmo Bogu i Krunici što ne uspijevaju, a nisu uspjeli ni 18. studenoga 2014.

U trenutku raznih neistinitih medijskih natpisa, još jedanput imamo potrebu naglasiti: SOHV okuplja braniteljske udruge, one su sastavni dio Stožera a ponajprije Zbor udruga veterana gardijskih brigada i Udruga specijalnih jedinica policije. Između nas nema prijepora, mi smo jedno.

I Vukovarska Kolona sjećanja, uvijek je bila i bit će samo jedna, sve ostalo su jadni i prozirni pokušaji pete kolone da  politikantsvom obezvrijede  žrtvu Vukovara i Hrvatsku. Zato se ničim izazvani, na groblje šuljaju sporednim prilazima. Zato s groblja bježe u pola protokola.

Danas na posljednji počinak ispraćamo našeg prijatelja, člana SOHV i suborca Josipa Stojkovića Žiku.

Do zadnjeg dana Žika se ustrajno borio za Vukovar mjesto posebnog – trajnog pijeteta.

Vladajuće pozivamo da u spomen ovome časnom čovjeku konačno aktiviraju saborsku točku dnevnog reda o problemu dvojezičnosti u Vukovaru. Žika je prikupljao potpise za institucionalni dijalog. Vladajući ustrajno  i licemjerno guše taj dijalog, bacajući tu točku na kraj dnevnog reda, po peti put od 17. rujna 2013. Pokažite konačno pijetet u koji se zaklinjete.

S vjerom u Boga i hrvatski narod

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Oglasi

Komentari