Connect with us

Kupio ‘napravu za povećanje penisa’, poslali mu – povećalo!

Objavljeno

on

Neimenovani muškarac povjerovao je da će za tisuću kuna povećati svoj penis, pa ostao bez tog iznosa. Ako ništa drugo, barem su prevaranti pazili da se ne ozlijedi Nepoznati Malezijac iz Seri Kembangana ponadao se da je pronašao način kako da poveća svoj ponos, pa ostao razočaran i bijesan kada je shvatio da je samo još jedna žrtva internetske prevare.

Naime, jadan je uložio nešto manje od tisuću kunu u ‘napravu koja uvećeva penis’, pa u poslanoj mu kutiji pronašao najobičnije – povećalo!

Prevaranti su mu uz to još poslali i instrukcije, odnosno upozorenje da svog ‘piška’ ne uvećava dok kroz leću tuče sunce.

– Nažalost, on je samo još jedan u nizu nasamarenih. Samo ove godine su kupci iz Malezije ostali bez 150.000 kuna na slične podvale – izjavio je predsjednik Malezijske udruge za zaštitu potrošača Michael Chong, koji je za slučaj doznao jer mu se kupac ‘penisomatora’ požalio što su mu napravili.

Novinar malezijskog lista The Star nije doznao odakle je povećalo naručio, ali je zato prenio savjet odvjetnika Alexa Koka koji je ljude pozvao na oprez jer najčešće nema načina da se žrtvama internetskih prevara novac vrati. (24sata.hr)

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari