Pratite nas

Kusanje laži

Objavljeno

na

Mladen Lojkić, Kontrola uma, Vlastita naklada, Zagreb, 2013.

kontrola-umaOdavno je prestala potreba predstavljati Mladena Lojkića. Nanizao je već niz knjiga koje nam razjašnjavaju što se to i zbog čega oko nas zbiva. Ovom knjigom nastavlja započeti posao. Razmišlja o stanju našega uma i otkriva napadače na njega.

Naravno, bez uvijanja, u glavu. Gradi se đavolja država ili uspostavlja Novi svjetski poredak. »Da bi današnji “crni vračevi” stvorili inverzan svijet na Zemlji nužno im je izvršiti potpuno programiranje uma nad planetarnim pukom, stvoriti od tog puka žive mrtvace – zombije koji će ih poput automata slijediti i ropski izvršavati sve njihove zadaće.

Za uzvrat će ih suvremeni “crni vračevi” poput šamana pratiti u pakleno podzemlje…« (str. 17.) Sve je započelo u XVI. st. kad je Engleska otpala od katoličanstva zbog bludništva svoga kralja Henrika VIII. »Od tada se masonerija u Engleskoj rascvjetala i postala tajna religija sotonizma, kojoj kao paravan kršćanstva služi Anglikanska crkva.« (str. 11.) U XX. st. stvoren je zlokobni institut Tavistock i imperijalna Britanija ponovo se okomila na svijet. Tko su suvremeni »crni vračevi«? Lojkić odgovara da je to elitni masonski stalež koji se opija snoviđenjima negdašnjih babilonskih svećenika o samoobogotvorenju, kao i Platonovom Državom. Taj stalež ustrojio se na temeljnim načelima eugenike Thomasa Malthusa i na temeljima Darwinova evolucijskog modela nadrase. Car je, dakle, gol.

Kao jedno od glavnih sredstava za postizanje svrhe nadzora ljudskog uma masonima služe mediji. Napravljeno je to po uputama iz knjige Protokoli sionskih mudraca. Naizgled imamo široki raspon medijske ponude. Ali umjesto istine kusamo laž. U biti je sve isto, jer nevidljiva ruka svime upravlja.

Zlo se pakira pod vidikom dobra i stvara takvo javno mnijenje koje se tome ne će odupirati. U SAD-u se s tim najdalje otišlo. Lojkić to dokazuje na nizu primjera. Ali ni čitav Zapad nije od toga daleko. Kao crv razaranja poslužio je hedonizam. Jednako se gube i stari i mladi. Istoj svrsi služi i homoseksualizam te razni oblici razaranja obitelji. Nakon toga u igru je ubačeno praznovjerje i poticanje nove religioznosti. Namjera je stvoriti zajedničku svjetsku religiju. Na kraju svega došao bi jedan svjetski vođa kojeg kršćanstvo prepoznaje kao Antikrista. Zbog toga to kršćanstvo treba rastočiti. Nebrojeni suvremeni primjeri zorno na to ukazuju.

Kroz knjigu se provlači i nit da su raznorazni događaji u Hrvatskoj izvana programirani. Naš narod još uvijek čuva poklad svoje vjere, a to je zaprjeka graditeljima Novog svjetskog poretka. Bilo bi stoga dobro da ova knjiga doprije do što više naših obitelji. Pisana je pitko i svatko će je jednostavno razumjeti unatoč teška sadržaja. Uvijek postoji nada samo ako smo je spremni prepoznati u sebi i oko sebe.

Miljenko Stojić

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

BiH

Čović, Dodik i Izetbegović usuglasili dokument o koaliranju

Objavljeno

na

Objavio

Lideri tri najveće političke stranke u Bosni i Hercegovini u ponedjeljak su usuglasili dokument koji bi trebao osigurati načela na kojima će djelovati buduća vladajuća koalicija u toj zemlji, no dogovor o konačnom formiranju vlasti još nisu postigli.

Predsjednici HDZ BiH Dragan Čović, Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović i Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik sastali su se u Sarajevu kako bi raspravili sadržaj dokumenta koji definira plan rada buduće koalicije odnosno djelovanja novog Vijeća ministara BiH.

Sva trojica su nakon sastanka novinarima potvrdili kako im je dokument koji je predložila SDA prihvatljiv ali i da još nema konačnog dogovora o tome kako će izgledati buduće Vijeće ministara što sada ovisi o tome kada će Predsjedništvo BiH formalno imenovati mandatara za premijera.

“Predsjedništvo BiH će zasjedati kada sve dogovorimo”, kazao je novinarima Dodik.

Temelj spora oko uspostave vlasti na državnoj razini do sada su bila različita stajališta SDA i SNSD-a o tome hoće li novo Vijeće ministara preuzeti obvezu provedbe reformi bitnih ne samo za nastavak puta ka članstvu u Europskoj uniji nego i prema NATO-u.

Dodik sada tvrdi kako usuglašeni dokument ne spominje NATO ali tvrdi kako je “SDA uporna” kada je riječ o tom pitanju no Izetbegovićeva je interpretacija nešto drugačija pa nije jasno što su se na kraju dogovorili.

“U dokumentu pišu bitne stvari po pitanju ekonomije i svih integracijskih procesa”, kazao je Izetbegović ustvrdivši kako njegova stranka nije “omekšala” svoje stajalište te kako su NATO integracije za BiH u ovom trenutku samo tehničko a ne političko pitanje no ipak nije pojasnio kako je to zapravo riješeno u pregovorima s Dodikom.

“Nemojte nas tjerati da se dalje sudaramo, pustite nas da tu stvar riješimo”, poručio je Izetbegović novinarima koji su na tome inzistirali.

Iztetbegovć je rekao kako je najbitnije da su usuglašena načela djelovanja buduće koalicije a sada preostaje dogovor o raspodjeli ministarstava.

Razgovori o tome, kako je pojasnio, obavit će se narednog tjedna.

“Što se tiče nas (SDA) tiče to može biti gotovo već sutra”, kazao je Izetbegović dodajući kako vjeruje da će sve ipak biti riješeno do 31. ožujka.

Izvjesno je samo da će devet ministarstava u Vijeću ministara biti podijeljeno po etničkom ključu odnosno kako će ga činiti po tri ministra Hrvata, Srbina i Bošnjaka dok bi predsjedatelj trebao biti Zoran Tegeltija kojega je ranije kao svog kandidata nominirao Dodik. (Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Beljak objasnio zašto je izbrisao tvit o Srbiji i Vučiću

Objavljeno

na

Objavio

Predsjednik HSS-Krešo Beljak kazao je kako je mislio da je situacija s prosvjedima mnogo drugačija

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak podignuo je u nedjelju prašinu na Twitteru objavom potpore prosvjedu u Beogradu. ‘Gazite bandu!!! I mi ćemo uskoro, nadam se, ove skrivene Vučićeve saveznike u Zagrebu i Hrvatskoj!!’, napisao je. Zbog čega je objavu ubrzo obrisao objasnio je u emisiji Hrvatskog radija ‘Oporbeni zarez’.

‘Ja sam u biti mislio da je situacija sasvim drugačija nego što sam vrlo brzo shvatio da je. Dakle, Vučić je netko za koga ja mislim da ne može biti partner Hrvatskoj, tako da sam u jednom trenutku pomislio da se doista radi o pravoj, liberalnoj građanskoj opoziciji. No, kad sam vidio da su s druge strane još gori ultranacionalisti i, usput, saveznici s nekim našim sličnim strankama, vrlo brzo sam se predomislio’, rekao je Beljak.

 

Beljak u elementu: ‘Gazite bandu! I mi ćemo uskoro’

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari