Kusanje laži

  0

  Mladen Lojkić, Kontrola uma, Vlastita naklada, Zagreb, 2013.

  kontrola-umaOdavno je prestala potreba predstavljati Mladena Lojkića. Nanizao je već niz knjiga koje nam razjašnjavaju što se to i zbog čega oko nas zbiva. Ovom knjigom nastavlja započeti posao. Razmišlja o stanju našega uma i otkriva napadače na njega.

  Naravno, bez uvijanja, u glavu. Gradi se đavolja država ili uspostavlja Novi svjetski poredak. »Da bi današnji “crni vračevi” stvorili inverzan svijet na Zemlji nužno im je izvršiti potpuno programiranje uma nad planetarnim pukom, stvoriti od tog puka žive mrtvace – zombije koji će ih poput automata slijediti i ropski izvršavati sve njihove zadaće.

  Za uzvrat će ih suvremeni “crni vračevi” poput šamana pratiti u pakleno podzemlje…« (str. 17.) Sve je započelo u XVI. st. kad je Engleska otpala od katoličanstva zbog bludništva svoga kralja Henrika VIII. »Od tada se masonerija u Engleskoj rascvjetala i postala tajna religija sotonizma, kojoj kao paravan kršćanstva služi Anglikanska crkva.« (str. 11.) U XX. st. stvoren je zlokobni institut Tavistock i imperijalna Britanija ponovo se okomila na svijet. Tko su suvremeni »crni vračevi«? Lojkić odgovara da je to elitni masonski stalež koji se opija snoviđenjima negdašnjih babilonskih svećenika o samoobogotvorenju, kao i Platonovom Državom. Taj stalež ustrojio se na temeljnim načelima eugenike Thomasa Malthusa i na temeljima Darwinova evolucijskog modela nadrase. Car je, dakle, gol.

  Kao jedno od glavnih sredstava za postizanje svrhe nadzora ljudskog uma masonima služe mediji. Napravljeno je to po uputama iz knjige Protokoli sionskih mudraca. Naizgled imamo široki raspon medijske ponude. Ali umjesto istine kusamo laž. U biti je sve isto, jer nevidljiva ruka svime upravlja.

  Zlo se pakira pod vidikom dobra i stvara takvo javno mnijenje koje se tome ne će odupirati. U SAD-u se s tim najdalje otišlo. Lojkić to dokazuje na nizu primjera. Ali ni čitav Zapad nije od toga daleko. Kao crv razaranja poslužio je hedonizam. Jednako se gube i stari i mladi. Istoj svrsi služi i homoseksualizam te razni oblici razaranja obitelji. Nakon toga u igru je ubačeno praznovjerje i poticanje nove religioznosti. Namjera je stvoriti zajedničku svjetsku religiju. Na kraju svega došao bi jedan svjetski vođa kojeg kršćanstvo prepoznaje kao Antikrista. Zbog toga to kršćanstvo treba rastočiti. Nebrojeni suvremeni primjeri zorno na to ukazuju.

  Kroz knjigu se provlači i nit da su raznorazni događaji u Hrvatskoj izvana programirani. Naš narod još uvijek čuva poklad svoje vjere, a to je zaprjeka graditeljima Novog svjetskog poretka. Bilo bi stoga dobro da ova knjiga doprije do što više naših obitelji. Pisana je pitko i svatko će je jednostavno razumjeti unatoč teška sadržaja. Uvijek postoji nada samo ako smo je spremni prepoznati u sebi i oko sebe.

  Miljenko Stojić

  facebook komentari