Pratite nas

Kusanje laži

Objavljeno

na

Mladen Lojkić, Kontrola uma, Vlastita naklada, Zagreb, 2013.

kontrola-umaOdavno je prestala potreba predstavljati Mladena Lojkića. Nanizao je već niz knjiga koje nam razjašnjavaju što se to i zbog čega oko nas zbiva. Ovom knjigom nastavlja započeti posao. Razmišlja o stanju našega uma i otkriva napadače na njega.

Naravno, bez uvijanja, u glavu. Gradi se đavolja država ili uspostavlja Novi svjetski poredak. »Da bi današnji “crni vračevi” stvorili inverzan svijet na Zemlji nužno im je izvršiti potpuno programiranje uma nad planetarnim pukom, stvoriti od tog puka žive mrtvace – zombije koji će ih poput automata slijediti i ropski izvršavati sve njihove zadaće.

Za uzvrat će ih suvremeni “crni vračevi” poput šamana pratiti u pakleno podzemlje…« (str. 17.) Sve je započelo u XVI. st. kad je Engleska otpala od katoličanstva zbog bludništva svoga kralja Henrika VIII. »Od tada se masonerija u Engleskoj rascvjetala i postala tajna religija sotonizma, kojoj kao paravan kršćanstva služi Anglikanska crkva.« (str. 11.) U XX. st. stvoren je zlokobni institut Tavistock i imperijalna Britanija ponovo se okomila na svijet. Tko su suvremeni »crni vračevi«? Lojkić odgovara da je to elitni masonski stalež koji se opija snoviđenjima negdašnjih babilonskih svećenika o samoobogotvorenju, kao i Platonovom Državom. Taj stalež ustrojio se na temeljnim načelima eugenike Thomasa Malthusa i na temeljima Darwinova evolucijskog modela nadrase. Car je, dakle, gol.

Kao jedno od glavnih sredstava za postizanje svrhe nadzora ljudskog uma masonima služe mediji. Napravljeno je to po uputama iz knjige Protokoli sionskih mudraca. Naizgled imamo široki raspon medijske ponude. Ali umjesto istine kusamo laž. U biti je sve isto, jer nevidljiva ruka svime upravlja.

Zlo se pakira pod vidikom dobra i stvara takvo javno mnijenje koje se tome ne će odupirati. U SAD-u se s tim najdalje otišlo. Lojkić to dokazuje na nizu primjera. Ali ni čitav Zapad nije od toga daleko. Kao crv razaranja poslužio je hedonizam. Jednako se gube i stari i mladi. Istoj svrsi služi i homoseksualizam te razni oblici razaranja obitelji. Nakon toga u igru je ubačeno praznovjerje i poticanje nove religioznosti. Namjera je stvoriti zajedničku svjetsku religiju. Na kraju svega došao bi jedan svjetski vođa kojeg kršćanstvo prepoznaje kao Antikrista. Zbog toga to kršćanstvo treba rastočiti. Nebrojeni suvremeni primjeri zorno na to ukazuju.

Kroz knjigu se provlači i nit da su raznorazni događaji u Hrvatskoj izvana programirani. Naš narod još uvijek čuva poklad svoje vjere, a to je zaprjeka graditeljima Novog svjetskog poretka. Bilo bi stoga dobro da ova knjiga doprije do što više naših obitelji. Pisana je pitko i svatko će je jednostavno razumjeti unatoč teška sadržaja. Uvijek postoji nada samo ako smo je spremni prepoznati u sebi i oko sebe.

Miljenko Stojić

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Pregled

DARKO MILINOVIĆ U BUJICI: ‘Dva dana prije nego što su me izbacili iz stranke dobio sam nemoralnu ponudu Andreja Plenkovića!’

Objavljeno

na

Objavio

VIDEO! DARKO MILINOVIĆ U BUJICI: “Siguran sam da će Plenković opstruirati predsjedničku kampanju Kolinde Grabar – Kitarović!”

Takvom scenariju već smo svjedočili kada su minirali dr. Andriju Hebranga, on je kao kandidat HDZ-a pobjedio jedino kod nas u Lici – obrazložio je Milinović…

Gostujući u Bujici na Z1, bivši član Predsjedništva HDZ-a i ličko-senjski župan dr. Darko Milinović otkrio je: – Dva dana prije nego što su me izbacili iz stranke dobio sam nemoralnu ponudu Andreja Plenkovića!

Karamarko je HDZ vodio na demokratski način, a Plenković ga vodi k’o staljinist – jasan je bio dr. Milinović.

Šokirao je gledatelje upozorenjem: “Lovru Kuščevića Građanska inicijativa ‘Narod odlučuje’ treba prijaviti za sukob interesa; on je kao politički tajnik HDZ-a spreman učiniti sve da do referenduma ne dođe, spremni su i na krivotvorine, već su donijeli odluku protiv referenduma i volje naroda!”

Darko Milinović u Bujici je podržao vukovarskog gradonačelnika Ivana Penavu, rekao je da su u kontaktu i da će 13. listopada iz Like u Vukovar doći puni autobusi hrvatskih branitelja…

Komentirao je i saborski okršaj Brune Esih i predsjednika Vlade: “Plenkovića je Bruna razočarala, a mene je očarala!”

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Reagiranja

Dejan Lovren: S obzirom da sam sportaš, dobit ću i ovu utakmicu

Objavljeno

na

Objavio

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren komentirao je u srijedu putem svog službenog Instagram profila optužnicu za davanje lažnog iskaza na suđenju Zdravku Mamiću i ostalim optuženima za izvlačenje 115,8 milijuna kuna iz Dinama koja je u srijedu protiv njega podignuta pred Županijskim sudom u Osijeku.

– Nakon dolaska s popodnevnog treninga doznao sam kako su mediji u Hrvatskoj, pa potom i u Engleskoj objavili vijest kako je protiv mene podignuta optužnica zbog davanja lažnog iskaza u jednom predmetu u Hrvatskoj.

Zvali su me članovi moje obitelji, prijatelji i poznanici koji su mi saopćili isto. Dakle, prije nego što sam uopće vidio ili primio tu optužnicu, i prije nego su istu zaprimili moji odvjetnici, svi mediji su objavili tu vijest. Ovo jednostavno nije fer, nije pravedno, nije niti sportski.

Na ovakav način postupati prema meni i mojoj obitelji je krajnje diskriminirajuće i nepravično. Borba koja nije poštena i na koju nisam navikao, napisao je Lovren na Instagramu uz svoju fotografiju s osvojenom srebrnom medaljom sa Svjetskog nogometnog prvenstva koje se ove godine održalo u Rusiji.

– No ovim putem želim poručiti svima, ponajprije svojoj obitelji, prijateljima, navijačima u domovini, svom klubu i navijačima mog kluba u Engleskoj kako sam nevin. Nisam počinio nikakvo kazneno djelo. Ponosan sam na svoj život, na svaki svoj korak, na sve ono što smo moja obitelj i ja stvorili. To nitko ne može zaprljati. Nikakvi mediji, zlonamjerni ljudi, ništa, nastavio je nogometaš.

– S obzirom da sam sportaš, dobit ću i ovu utakmicu. Dobit ću je u svakom slučaju te tako pokazati tko sam, kako sam živio i kako živim. A živim tako da živim za svoje bližnje, za svoju Domovinu, za svoj klub i za sve moje i naše navijače.

S indignacijom odbacujem sve optužbe, a svima koji žele narušiti moj ugled i ugled moje obitelji poručujem da neće uspjeti. Dejan Lovren dobit će i ovu bitku. I svaku drugu. Pozdrav svima, hvala na snažnoj podršci, zaključio je objavu Lovren.

View this post on Instagram

Nakon dolaska s popodnevnog treninga doznao sam kako su mediji u Hrvatskoj, pa potom i u Engleskoj objavili vijest kako je protiv mene podignuta optužnica zbog davanja lažnog iskaza u jednom predmetu u Hrvatskoj. Zvali su me članovi moje obitelji, prijatelji i poznanici koji su mi saopćili isto. Dakle, prije nego što sam uopće vidio ili primio tu optužnicu, i prije nego su istu zaprimili moji odvjetnici, svi mediji su objavili tu vijest. Ovo jednostavno nije fer, nije pravedno, nije niti sportski. Na ovakav način postupati prema meni i mojoj obitelji je krajnje diskriminirajuće i nepravično. Borba koja nije poštena i na koju nisam navikao. No ovim putem želim poručiti svima, ponajprije svojoj obitelji, prijateljima, navijačima u domovini, svom klubu i navijačima mog kluba u Engleskoj kako sam nevin. Nisam počinio nikakvo kazneno djelo. Ponosan sam na svoj život, na svaki svoj korak, na sve ono što smo moja obitelj i ja stvorili. To nitko ne može zaprljati. Nikakvi mediji, zlonamjerni ljudi, ništa. S obzirom da sam sportaš, dobit ću i ovu utakmicu. Dobit ću je u svakom slučaju te tako pokazati tko sam, kako sam živio i kako živim. A živim tako da živim za svoje bližnje, za svoju Domovinu, za svoj klub i za sve moje i naše navijače. Sa indignacijom odbacujem sve optužbe, a svima koji žele narušiti moj ugled i ugled moje obitelji poručujem da neće uspjeti. Dejan Lovren dobit će i ovu bitku. I svaku drugu. Pozdrav svima, hvala na snažnoj podršci.

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari