Lagumdžija otvoreno propagira neku novu Jugoslaviju

  1

  Više od Lagumdžijinog posjeta Titovu grobu, koji je odgovoran, prema pisanju njemačkog “Bilda”, za smrt više od milijun ljudi, brinu me poruke ministra vanjskih poslova koji u Beogradu govori da je interes, citiram “ne samo BiH, nego i ukupne svjetske zajednice, da se ubrza proces ukupne integracije zapadnog Balkana, nas između sebe, pa onda integracije nas sviju u EU”, kaže predsjednik Hrvatske Republikanske Stranke Slaven Raguž u izjavi za Hrvatski Medijski Servis.

  Raguž je za HMS komentirao izjavu ministra vanjskih poslova BiH na konferenciji za novinare u Beogradu, gdje se susreo s premijerom i ministrom vanjskih poslova Srbije Aleksandrom Vučićem i Ivicom Dačićem.

  -Lagumdžija je izgubljen u vremenu i prostoru. Ne samo da je kao deklarirani ‘antifašista’, prije par godina ušao u koaliciju s deklariranim ‘fašistima’, kako bi se dokopao vlasti i od BiH napravio novu unitarističku i centralistički dirigiranu Jugoslaviju, nego evo otvoreno propagira neku novu Jugoslaviju, putem “integriranja između sebe i Zapadnog Balkana”, izjavio je Raguž za HMS.

  Valjalo bi, dodao je, priupitati predsjedavajućeg Vijeća ministara i ostale ministre, ali i ostale političke vođe, je li njihovo ne reagiranje na postupke i izjave Zlatka Lagumdžije možda znak da su ovo službeni stavovi Vijeća ministara i da je ovo budućnost BiH za koju se oni zalažu?

  Valjalo bi ovo znati, čisto da se mi, obični smrtnici, znamo postaviti, kaže Raguž. /HMS/

  facebook komentari

  • I mrtve kosti njegova predhodnika dra. Ive Korskog u grobu bi se prevrćale na tu izjavu. To mogu govoriti samo oni jludi koji tintu piju.