Connect with us

Vijesti

Lalovac sazvao pa otkazao presicu zbog optužbi za obiteljsko nasilje!

Objavljeno

-

Boris Lalovac sazvao je konferenciju za medije zbog sinoćnje Bujice u kojoj je objavljena snimka njegove svađe s (sada već bivšom) suprugom Tončikom Anastasijom Lalovac. No, odmah poslije stigao je mail u kojem presicu otkazuje!

Poziv medijima poslao je Ured za odnose s javnošću SDP-a.

“Danas, četvrtak, 12.siječnja 2017., saborski zastupnik SDP-a Boris Lalovac dat će izjavu za medije u Splitu, u 10 i 30 sati u prostorijama SDP Split, Šetalište Bacvice 10.

Očitovat će se o optužbama koje su mu jučer upućene preko medija za obiteljsko nasilje”, stoji u pozivu medijim koji je stigao u 7:41.

Drugi mail koji potpisuje glasnogovornica SDP-a Danica Juričić Spasović stigao je u 8:48.

“Otkazuje se za danas (01.siječnja 2017.) najavljena izjava za medije u Splitu saborskog zastupnika SDP-a Borisa Lalovca.

Zbog promjene je došlo na savjet odvjetnika radi zaštite malodobnog djeteta. Boris Lalovac očitovat će se tijekom prijepodneva priopćenjem koje ćemo poslati medijima”, stoji u obavijesti.

Boris Lalovac sazvao pa otkazao konferenciju za medije, a u međuvremenu je dao kratku izjavu za dnevnik.hr

“Suočen s teškim neutemeljenim optužbama za obiteljsko nasilje koje je u javnost plasirala moja bivša supruga s kojom sam u brakorazvodnoj parnici, do daljnjega se povlačim iz bilo kakvog javnog djelovanja.

Stojim na raspolaganju svim institucijama, a medije i javnost molim da do okončanja cijelog postupka budu odgovorni prema našim obiteljima. Nisam obiteljski nasilnik, ali ću istinu morati dokazati sudskim putem, rekao je Lalovac za dnevnik.hr.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari