Pratite nas

Gonjanje

Lana je najsexi Hrvatica 2014!

Objavljeno

na

Lana Jurčević predvodi ovogodišnju listu 49 najseksipilnijih djevojaka portala Kult na kojoj se na drugom mjestu našla model Tea Bošković, dok je treće mjesto zauzela košarkašica Antonija Mišura koja je, podsjećamo, bila na samom vrhu prije dvije godine.

Lana Jurčević je, prema glasovima posjetitelja portala Kult, najseksi Hrvatica 2014. godine!

Pjevačica, čiji su spotovi Majica i Hollywood prštali seksipilom, najviše je očarala ove godine, pa su joj posjetitelji ovog portala za muškarce dalu najveću prosječnu ocjenu u, sada već tradicionalnom, Hot 49 izboru za najseksi Hrvaticu. Lana je tako nasljedila dosadašnje pobjednice Zlatu Stefanovu (2013.) i Antoniju Mišuru (2012.).

Lana Jurčević predvodi ovogodišnju listu 49 najseksipilnijih djevojaka Lijepe naše na kojoj se na drugom mjestu našla model Tea Bošković, dok je treće mjesto zauzela košarkašica Antonija Mišura koja je, podsjećamo, bila na samom vrhu prije dvije godine.

Četvrto mjesto je pripalo vječno seksipilnoj Renati Sopek, dok je peta voditeljica i menekenka Nikolina Miletić.

lana11_nnn_sce_20112014

Top 10 zaokružile su i prošlogodišnja pobjednica Zlata Stefanova, bivša Miss Hrvatske a današnja voditeljica Jelena Glišić, sve prisutniji foto model Antonija Bergam, voditeljica i model Tina Katanić, te aktualna Miss Universe Ivana Mišura.

Lana-Jurcevic-Feet-458727

Redakcija Kulta je predložila 70 imena između kojih su posjetitelji birali kojih će 49 djevojaka biti na konačnoj listi, a zanimljivo mjesta nije bilo za Severinu, Franku Batelić i Miu Kovačić koje nisu skupile dovoljno glasova da bi se našle na ovogodišnjoj Hot 49 listi!

Cijelu listu pogledajte OVDJE!

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Gonjanje

Ornela Vištica uvjerljivo je najljepša Hrvatica!

Objavljeno

na

Objavio

Ornela Vištica uvjerljiva je pobjednica Večernjakova izbora za najljepšu Hrvaticu. Mostarska glumica dobila je čak 4564 vaša glasa ili 33,64 posto u anketi koja je trajala tjedan dana.

Na drugom je mjestu voditeljica Tatjana Jurić, koja je prikupila gotovo upola manje glasova od Ornele – 2348 ili 17,22 posto, a treća glumica Nataša Janjić s 1738 glasova ili 12,73 posto.

Četvrto mjesto zauzela je pjevačica Lana Jurčević, koja ima 1344 ili 9,86 posto, a peta je njena kolegica Nives Celzijus, za koju je glasao 1071 čitatelj, odnosno 7,86 posto.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Gonjanje

DODATNA OPREMA

Objavljeno

na

Objavio

Potaknut upisom koji je promišljeno i mudro postavila Nina Vujicic, a koji se tiče prigovora na ekstremnu dodatnu opremu neke familije na plaži, i kolikoćom i kakvoćom, jer mislim da se radilo i o suncobranu koji je zaklanjao pogled, dao bih dvije-tri napomene, piše prof.dr. Kristijan Krkač

(1) Možda je to samo ekstreman slučaj iste pojave. Između toga i postavljanja dva prazna ručnika u pol 7 ujutro, a na kojima netko leži samo od 11 do 12, a oni na plaži prazni ostaju celi dan, samo je razlika u stupnju, ali ne i u vrsti. Možda je i razlika u vrsti ako se zaklanja pogled što je vrsta onečišćenja vizualnog prostora ili vizure, ali čak i to je samo ekstreman slučaj poput onog kad se među mirise mora, krema za sunčanje i znoja umiješa miris posebne kobase ili kulena serviranog na plaži točno u podne na +35°C. To je samo ekstremni slučaj iste pojave.

(2) Problem “dodatne opreme” za plažu je tema za knjigu i vrti se između na prvi pogled dviju krajnosti. Jedna je kupaći kostim, japanke i možda ručnik, a druga je super-svemirska-najnovija-oprema-za-sve. Teško je ovdje pronaći pravu mjeru. Super-dodatnu opremu bi se moglo ograničiti ako se njome drugima uskraćuju jednaka prava, npr. pogled prevelikim suncobranom, kao što je ograničena i minimalna oprema, primjerice barem kupaćim kostimom, recimo da je toples dopušten, dok nudisti imaju svoju plažu.

(3) Postoji praznovjerje o “minimalnoj opremi”. Mislimo da vidimo opuštene ljude na plaži samo u kupaćem kostimu, japankama i s malim ručnikom, ali zaista vidimo zastrašujuću “dodatnu opremu”, ali je nismo svjesni. Te su žene i muškarci odlazili prije godišnjeg na zdravstveno štetne kure mršavljenja, u teretane u kojima su se iscrpljivali i žderali sva moguća štetna sredstva, zatim otišli na jedno umjereno kvarcanje, tek toliko da ne dođu „beli ko sir“ na plažu, a i da ostave dojam osobe koja je već bila na moru. Tu su zatim i zaštitne kreme, sunčane naočale, badekostimi, japanke, itd. sve brendirano po najnovijem savjetu „plažnogfešngurua“.

Da, to na prvi pogled ne izgleda kao “dodatna oprema”, ali već samo jedno buđenje pokraj takve osobe par mjeseci kasnije, recimo između Badnjaka i Novog leta, otkriva zastrašujuću istinu i odjednom dobijemo na dar od Bogova estetike viziju Morpheusa koji nam izgovara kanonsku rečenicu „Dobro došao u pustinju stvarnosti“.

Na prvi pogled „dodatna oprema“ je loša. A posebno je loša ona na prvi pogled nevidljiva „dodatna oprema“. No možda se varamo. Možda nema ničega ispod „dodatne opreme“. Ona je sve. Ona je stvarnost, a praznina ispod je privid. Živjela dodatna oprema! Pa makar samo tih 2 tjedna na plaži.

izv.prof.dr. Kristijan Krkač

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari