Connect with us

Komentar

Lauc: Da nije bilo Zvonke Frke Petešića Hrvatska bi bila podjednaki ‘konc-logor’ kao što su to Austrija ili Slovenija

Objavljeno

-

Trenutno imam i previše otvorenih “frontova” i ne mogu si dopustiti još jedan rat, no ovo više ne mogu gledati i moram javno reći što mislim i znam.

Dakle Zvonko Frka Petešić je sušta suprotnost uhljebu. Tijekom pandemije bili smo svakodnevno u kontaktu, često i više puta na dan. Zvonko je iznimno obrazovan, inteligentan i radi 20 sati na dan 7 dana u tjednu.

U glavi ima doslovno enciklopediju svih podataka o Hrvatskoj. Nema skoro nikakve imovine, plaću vjerojatno niti ne uspije potrošiti, jer je doslovno stalno u uredu. Novac ga ne zanima. Život je posvetio samo jednom cilju, a to je da svima nama u Hrvatskoj bude bolje.

Ne znam puno o tome što sve radi u drugim područjima, no znam da je u pandemiji odigrao iznimnu važnu ulogu. Još je rano za govoriti o puno detalja, no potpuno je sigurno da nije bilo njega da bi Hrvatska bila podjednaki konc-logor kao što su to Austrija, ili Slovenija.

Ne znam iživljavaju li se sada tvrdokoronaški mediji na njemu kako bi ga “kaznili” zbog toga, ili je motiv neki drugi, no u svakom slučaju nisu u pravu.

Hrvatska ima puno korumpiranih i nesposobnih javnih i državnih službenika, no Zvonko to sigurno nije. Upravo suprotno, komentirao je znanstvenik Gordan Lauc na facebooku.

Plenković: Frka Petešić ostaje, game over! Ovo je haranga, ne možete čovjeku naći crno ispod nokta’

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas