Connect with us

Komentar

Lauc: ‘Do nedavno ovako nešto niste mogli pročitati u službenim medijima’

Objavljeno

-

Foto: dailymail

Vjerovali ili ne, ovo dolje je doslovni prijevod članka iz Daily Maila… Do nedavno tako nešto niste mogli pročitati u službenim medijima. Ima još puno zanimljivih tvrdnji u tom članku….

“Iz kuće je moguće izaći bez maske; pubovi su krcati; čak su tu i prijatelji i rođaci koji su bili prestravljeni prije samo nekoliko mjeseci, iskreno govoreći, zbog zastrašiteljskih elektronskih medija, modelara i znanstvenih savjetnika koji još uvijek pokušavaju kontrolirati naše živote.

Iako još uvijek postoje jasne podjele između tvrdokornih fanatika lockdowna i maskiranja te razumnih ljudi koji očajnički žele staro normalno, postoji šansa da Britanci izađu iz mračnih dana ove pandemije kao jedan.

To nije prilika koja se daje građanima Amerike, Kanade, Novog Zelanda i Francuske – takozvanih liberalnih demokracija koje se grče pod mržnjom podjele oko cjepiva koju promiču njihovi čelnici.

Joe Biden, Justin Trudeau, Emmanuel Macron, Jacinda Ardern posebice su se pokazali kao pravi Covid ekstremisti, koji razbijaju svoja društva mandatima podjelama i drakonskim ograničenjima koja više nisu potkrijepljena znanstvenim dokazima., komentirao je znanstvenik Gordan Lauc na facebooku.

www.dailymail.co.uk/news/article-10511693/DAN-WOOTTON-Canada-shows-end-Covid-going-bring-long-overdue-reckoning.html?

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari