Connect with us

Komentar

Lauc: Još jedna propagandna poruka pandemijskog marketinga je prokazana kao laž

Objavljeno

-

Još jedna propagandna poruka pandemijskog marketinga je prokazana kao laž.

Opsežna studija provedena u Kataru jasno je pokazala da neselektivno cijepljenje potiče razvoj virusnih varijanti otpornih na cjepivo. U sažetku su to donekle „nježno“ rekli, no rezultati su vrlo jasni.
https://www.cell.com/iscience/fulltext/S2589-0042(22)01710-2

Nisu niti mogli biti drugačiji, jer to su osnove evolucijske biologije. Virusi mutacijama bježe od selekcijskog pritiska. „Bazeni“ necijepljenih u Botswani i slične gluposti bile su obične izmišljotine lobista pandemijske mafije.

Nažalost pandemijski marketing je kontrolirao medije, a Faktograf i slični cenzori su blokirali istinu na društvenim mrežama, pa je dio javnosti stekao dojam da znanstvenici većinom podržavaju sumanute mjere koje su nam nametali.

To nikada nije bila istina i znanost nikada nije niti dokazala, niti tvrdila da bilo kakve nametnute mjere značajno štite od zaraze, da su maske dugoročno korisne u sprječavanju prijenosa virusa (osim u vrlo kontroliranim uvjetima korištenja profesionalne zaštitne opreme), da cijepljenje sprječava transmisiju SARS-CoV-2 virusa, da djeca imaju bilo kakvu korist od cijepljenja protiv kovida i slično.
To su sve bile reklamne poruke pandemijskog marketinga koje su prenosili, ili plaćeni lobisti, ili njihove žrtve (pogledajte Dopesick da vidite kako funkcionira marketing u medicini)

Gordan Lauc/facebook

prof. dr. sc. Gordan Lauc, redoviti je profesor Farmaceutsko-biokemijskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, gostujući profesor Sveučilišta Johns Hopkins, gdje je 2011. godine izabran i za člana prestižnog Johns Hopkins Society of Scholars, te počasni profesor Sveučilišta u Edinburgu i Kings College London. Osnivač i CEO Genos LTD.

Veliki uspjeh Gordana Lauca i njegova znanstvenog tima

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari