Connect with us

Komentar

Lauc: Nadam se da će naša Vlada imati dovoljno mudrosti da se odupre lobistima pandemijske mafije

Objavljeno

-

Hrvatsku čekaju veliki brojevi zaraženih. To je potpuno sigurno. Svi dostupni podaci govore da je Omicron blaži od prethodnih varijanti virusa, no velik broj zaraženih sigurno će rezultirati i porastom broja teško bolesnih ljudi.

Stariji i rizični koji se nisu cijepili ili preboljeli COVID-19 trebali bi sljedećih nekoliko tjedana biti iznimno oprezni i pokušati minimalizirati kontakte s bilo kime (uključujući i cijepljene koji također jako raznose virus)

Sigurno je da će biti i onih koji će glasno tražiti stroge mjere, covid-potvrde, cijepljenje djece i mladih, razne zabrane i slično.
Nemojte ih doživljavati. To je samo posljednji pokušaj pandemijskog marketinga za osigura još malo profita za svoje nalogodavce.

Učinak „strogih mjera“, covid-potvrda, cijepljenja djece i mladih vrlo jasno vidimo u zemljama koje to sve već davno uveli, a sada imaju više zaraženih no bilo koja druga zemlja tijekom čitave epidemije… Ako netko tvrdi da razne zabrane i covid-potvrde rade, ili stvarno nema sreće u razmišljanju, ili je naprosto plaćen da govori to što govori…

Postoje stvari na koje možemo utjecati i one na koje ne možemo utjecati. Širenje ovog virusa ne možemo zaustaviti, a kad je u pitanju Omicron, vjerojatno ga ne možemo niti usporiti. Nadam se da će naša Vlada imati dovoljno mudrosti da se odupre lobistima pandemijske mafije i da nam neće nanositi štetu pretvarajući se da „nešto radi“, komentirao je znanstvenik Gordan Lauc na facebooku.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari