Connect with us

Komentar

Lauc: Nadam se da će naša Vlada imati dovoljno mudrosti da se odupre lobistima pandemijske mafije

Objavljeno

on

Hrvatsku čekaju veliki brojevi zaraženih. To je potpuno sigurno. Svi dostupni podaci govore da je Omicron blaži od prethodnih varijanti virusa, no velik broj zaraženih sigurno će rezultirati i porastom broja teško bolesnih ljudi.

Stariji i rizični koji se nisu cijepili ili preboljeli COVID-19 trebali bi sljedećih nekoliko tjedana biti iznimno oprezni i pokušati minimalizirati kontakte s bilo kime (uključujući i cijepljene koji također jako raznose virus)

Sigurno je da će biti i onih koji će glasno tražiti stroge mjere, covid-potvrde, cijepljenje djece i mladih, razne zabrane i slično.
Nemojte ih doživljavati. To je samo posljednji pokušaj pandemijskog marketinga za osigura još malo profita za svoje nalogodavce.

Učinak „strogih mjera“, covid-potvrda, cijepljenja djece i mladih vrlo jasno vidimo u zemljama koje to sve već davno uveli, a sada imaju više zaraženih no bilo koja druga zemlja tijekom čitave epidemije… Ako netko tvrdi da razne zabrane i covid-potvrde rade, ili stvarno nema sreće u razmišljanju, ili je naprosto plaćen da govori to što govori…

Postoje stvari na koje možemo utjecati i one na koje ne možemo utjecati. Širenje ovog virusa ne možemo zaustaviti, a kad je u pitanju Omicron, vjerojatno ga ne možemo niti usporiti. Nadam se da će naša Vlada imati dovoljno mudrosti da se odupre lobistima pandemijske mafije i da nam neće nanositi štetu pretvarajući se da „nešto radi“, komentirao je znanstvenik Gordan Lauc na facebooku.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari