Connect with us

Komentar

Lauc: Notorni koronaprofiteri i lobisti industrije pandemije moraju odgovarati pred zakonom

Objavljeno

-

Tijekom pandemije neopravdani strah od virusa sustavno je širilo desetak znanstvenika i stručnjaka u Hrvatskoj i još desetak lobista iz inozemstva. Niti tijekom pandemije, a posebice ne sada, oni nisu imali širu podršku znanstvene i stručne zajednice u Hrvatskoj, iako su mediji tvrdili da je to stav “znanosti”.

Kada projekt pandemija. hr dokumentira djelovanje tih zastrašitelja prenoseći njihove konkretne izjave, to sigurno nije “poziv na linč znanstvenika i stručnjaka”, već vrlo ciljano podsjećanje na ono što su nam radili tijekom pandemije.

Neki od tih znanstvenika i stručnjaka su samo pogriješili i od njih ne trebamo ništa više osim isprike i objašnjenja zašto su pogriješili (tj. je li ih netko namjerno doveo u zabludu). S druge strane, među njima su i notorni koronaprofiteri i lobisti industrije pandemije. Oni moraju odgovarati pred zakonom, a poziv mjerodavnim službama da procesuiraju očigledan kriminal se sigurno se ne može nazivati “pozivom na linč”, komentirao je Gordan Lauc na facebooku.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari