Connect with us

Komentar

Lauc: Pandemijski marketing je sve rizike cjepiva protiv COVID-19 dugo držao ‘pod tepihom’

Objavljeno

-

U stručnim krugovima se od početka „šuškalo“ o ozbiljnim nuspojavama, no nitko se nije usudio izaći u javnost…

Pandemijski marketing je sve rizike cjepiva protiv COVID-19 dugo držao „pod tepihom“. Tj. Pfizerovo cjepivo je bilo „savršeno“, dok su samo „ona druga“ bila rizična i zabranjivana u pojedinim zemljama (što naravno nije imalo nikakve veze s milijardama uloženim u lobiranje).

U stručnim krugovima se od početka „šuškalo“ o ozbiljnim nuspojavama, no nitko se nije usudio izaći u javnost, jer bi ga mediji odmah proglasili antivakserom i brutalno cenzurirali.

Na loncu koji kuha možete neko vrijeme držati pritisnut poklopac, no ne zauvijek. U posljednje vrijeme izlazi sve više dokaza o rizicima i „savršenog“ cjepiva, a jedan od njih je i ovaj rad objavljen časopisu „Vaccines“.

Ja sam veliki pobornik cijepljenja, no cijepljenje ima smisla ako s njime radite veću korist od štete. Za velike dijelove populacije (djeca, mladi, oni koji su već proboljeli COVID-19) ne postoje jasni dokazi da je tako kod cjepiva protiv COVID-19…

Nametanje cijepljenja tim segmentima populacije bilo je isključivo zbog profita i ukoliko ne identificiramo i ne kaznimo odgovorne, povjerenje u zdravstvo, znanost i državu bit će nepovratno narušeno za nekoliko generacija…

>>> Association of Cerebral Venous Thrombosis with mRNA COVID-19 Vaccines…

Gordan Lauc/facebook

prof. dr. sc. Gordan Lauc, redoviti je profesor Farmaceutsko-biokemijskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, gostujući profesor Sveučilišta Johns Hopkins, gdje je 2011. godine izabran i za člana prestižnog Johns Hopkins Society of Scholars, te počasni profesor Sveučilišta u Edinburgu i Kings College London. Osnivač i CEO Genos LTD.

 

Gordan Lauc: Mislim da bi za ovih 5 minuta trebali pronaći vremena…

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari