Connect with us

Komentar

Lauc: Samo osobe s IQ manjim od 35 mogu misliti da je to što su napisali umirujuće za bilo koga…

Objavljeno

-

Legendarni su cenzori u ovoj pandemiji. Čini se da je uvjet za pandemijskog cenzora da ima IQ manji od 35, jer ne vidim drugo objašnjenja za ovo što rade.
Dakle kažu Reutersovi cenzori da nije istina da je svaki treći tinejdžer imao promjenu srčanog ritma nakon cijepljenja. Kažu da je istina da je to bilo tek kod svakog šestog. SVAKOG ŠESTOG… Bi li to trebalo nekoga utješiti?

Isto tako kažu da je SAMO jedan od 40 tinejdžera imao simptome miokarditisa (upale srčanog mišića).
Doista samo osobe s IQ manjim od 35 mogu misliti da je to što su napisali umirujuće za bilo koga… Miokarditis nikada nije bezazlen i ideju da izložite svoje djete tako visokom riziku radi virusa koji kod gotovo sve djece uzrokuje samo blagu bolest (a cijepljenje ne umanjuje širenje virusa, dakle priča o spašavanju bakica ne prolazi) mogu smisliti samo podli lobisti pandemijske mafije kojima je osobni profit važniji od života i zdravlja tuđe djece…

Ja sam veliki pro-vakser. Stalno naglašavam važnost cijepljenja kako svojim studentima, tako i u javnim nastupima. Međutim mRNA cjepivo protiv COVID-19 naprosto nije dovoljno ispitano, a postoje brojne indikacije da uopće nije sigurno. Posebice za mlade muškarce.

U Hrvatskoj smo srećom uspjeli blokirati većinu pokušaja pandemijske mafije da nametne cijepljenje djece i mladih. Sigurno će pokušati ponovo s novim cjepivima na jesen, no dok se ne objave detaljni rezultati studija koje pokazuju da je to cjepivo sigurno, nemojte dopustiti cijepljenje svoje djece.

>>Fact Check-Study of Thai teenagers did not find one third experienced heart effects after COVID vaccination

Gordan Lauc/facebook

prof. dr. sc. Gordan Lauc, redoviti je profesor Farmaceutsko-biokemijskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, gostujući profesor Sveučilišta Johns Hopkins, gdje je 2011. godine izabran i za člana prestižnog Johns Hopkins Society of Scholars, te počasni profesor Sveučilišta u Edinburgu i Kings College London. Osnivač i CEO Genos LTD.

Lauc: Pandemijski marketing je upravo ostvario veliku pobjedu u Hrvatskoj

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari