Connect with us

Komentar

Lauc: Utipkajte imena onih koji stalno po medijima šire strah i shvatit ćete zašto ja govorim suprotno od većine njih

Objavljeno

-

Lauc: Utipkajte imena onih koji stalno po medijima šire strah i shvatit ćete zašto ja govorim suprotno od većine njih

Postoji epidemiologija kao struka i epidemiologija kao znanost. Stručnjaci epidemiolozi su liječnici koji su završili specijalizaciju epidemiologije. Znanstvenici u epidemiologiji su oni koji provode istraživanja i objavljuju znanstvene radove u tom području.

Svi znanstveni radovi u medicini evidentirani su u bazi https://pubmed.gov. Tamo možete otići i utipkati primjerice „lauc g and epidemiology“ i vidjet ćete da sam objavio 66 znanstvenih radova u tom području. Onda utipkajte imena onih koji stalno po medijima šire strah i shvatit ćete zašto ja govorim suprotno od većine njih. Ako želite otići malo dublje u problematiku, pogledajte kvalitetu časopisima u kojima su svi ti radovi objavljeni, koliko ih je objavljeno prije 2020. te na koliko radova su ti širitelji straha bili tzv. vodeći autori.

Onda ćete shvatiti da je ono što ja govorim utemeljeno na znanosti i zato se na kraju pokaže točnim. Ono što govorim nisu „pojedinačne izolirane izjave“. To su znanstvene istine koje prenosi osoba koja je prema svim kriterijima jedan od nekoliko najuspješnijih znanstvenika u području medicine u Hrvatskoj…

S druge strane širitelji straha uglavnom samo ponavljaju reklamne poruke koje su kroz različite organizacije progurali lobisti pandemijske mafije. Ne vjerujem da je itko od ovih naših lokalnih širitelja straha osobno uzeo novac (osim na PCR i antigenskim testovima gdje ih većina i osobno zarađuje).

Oni su na globalnoj razini previše „male ribe“ i vjerujem da su samo žrtve pandemijskog marketinga, tj. plaćenih „edukatora“ koji su im reklamne poruke podvalili pod znanstvenu istinu. Zato i sada kada brojevi vrlo jasno pokazuju da se usprkos stotinama tisuća dodatnih testova broj potvrđenih zaraženih smanjuje već više od dva tjedna (dakle broj zaraženih je u padu već barem tri tjedna), a u bolnicama je danas manje SARS-CoV-2 pozitivnih nego prije tjedan dana, oni poput noja zavlače glavu u pijesak i dalje drže na snazi potpuno nepotrebnu, pogrešnu i štetnu odluku o uvođenju covid-potvrda u Hrvatskoj, komentirao je molekularni biolog Dr. Gordan Lauc na facebooku.

Lauc: Možemo biti gotovo sigurni da smo već prešli vrhunac i ovog Delta vala

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari