Connect with us

Komentar

Lauc: Vidim da su koronaprofiteri započeli novu medijsku kampanju

Objavljeno

-

Posljedice raznih „mjera“ koje su nam nametane u pandemiji su zastrašujuće i trebat će još dosta vremena da ih sve spoznamo.

Primjerice u UK petina djece značajno zaostaje u razvoju, jer nisu imali prilike normalno komunicirati. Hoće li to biti popravljivo, ili će posljedice biti trajne tek ćemo vidjeti.

U Hrvatskoj smo spriječili većinu mjera usmjerenih prema djeci, pa je kod nas situacija vjerojatno bolja, no vidim da su koronaprofiteri započeli novu medijsku kampanju kao pripremu za jesen i zbog toga se ne smijemo opustiti.

„Mjere“ nisu nikoga spasile. Svi smo u kontakt s virusom došli više puta, a težinu bolesti je primarno odredilo opće zdravstveno stanje svakoga od nas (uz određene genetičke predispozicije poput poremećaja u interferonskom odgovoru).

Određene mjere imale su smisla na jesen 2020, no nakon toga više nemaju apsolutno nikakvog smisla. Za „mjere“ lobiraju oni koji na pandemiji zarađuju milijune i milijarde i to treba svima postati jasno, komentirao je Gordan Lauc na facebooku.

>> Covid lockdowns left toddlers unable to speak or play properly

Gordan Lauc: Tko se jednom opeče, puše i na hladno

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement

Komentari