Connect with us

Komentar

Lauc: Zastrašitelji su samo zašutjeli, a nisu priznali poraz i ispričali se za pogreške

Objavljeno

-

Jučerašnji The Telegraph objavio je članak u kojem prof Karol Sikora, jedan od najuglednijih onkologa u UK, piše da bi se oni koji su ga zbog protivljenja “mjerama” nazivali ubojicom trebali gaditi sami sebi.

I kod nas je bilo onih koji su govorili da su protivnici “strogih mjera” odgovorni za smrti u pandemiji. Danas znamo da je to potpuno krivo i da su zapravo upravo “stroge mjere” odgovorne za ogroman broj smrti, a nisu spasile gotovo nikoga (svi smo se i onako zarazili najmanje jednom).

Oni pametniji zastrašitelji su već jako “glasno” zašutjeli i prave se da se nikada ništa nije niti dogodilo. Samo još tu i tamo neki ne previše pametni “Japanac iz prašume” pokušava javno braniti razne “pandemijske ludorije”.

Mnogi se zapravo pitaju zašto još uvijek pišem na tu temu. Pa pišem zato što su zastrašitelji samo zašutjeli, a nisu priznali poraz i ispričali se za pogreške. To znači da samo čekaju novu priliku da pokušaju ponovo. U ljeto 2021. godine svi smo znali da je u pandemija gotova, no mafija se vratila s covid potvrdama na jesen 2021. godine.

Pokušali su i prošle jeseni. Plašili su nas s Krakenom, Majmunskim boginjama, RSV virusom i sl. U tome nisu uspjeli, no dokle god ne bude opće prihvaćeno da je to što su nam radili bio zločin, rizik da se to ponovo dogodi je jako velik, komentirao je Gordan Lauc na facebooku.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari