Connect with us

Gluposti

Leković se obrušio na Bujaneca i bivšu suprugu: “Oni su za psihijatriju”

Objavljeno

on

Spodobe poput Velimira Bujanca i Vedrane Milas nekada su držali na zatvorenim odjelima psihijatrijskih ustanova a danas im daju da uređuju novine i vode TV emisije, komentirao je Saša Leković, prenosi direktno.hr

Političko-medijski kriminalci već godinu i pol neprekidno gnjusnim izmišljotinama, huškanjem pa izravnim prijetnjama a na kraju i poticanjem na nasilje pokušavaju diskreditirati (kad već ne mogu ušutkati) Hrvatsko novinarsko društvo i mene osobno. S obzirom na činjenicu da im to ne uspijeva odlučili su javno „kopati“ po privatnim životima. Najprije na društvenim mrežama a potom i u medijima.

Kao što je bilo i za očekivati počeli su sa mnom. Najbolji izbor za egzekutora je, naravno, Velimir Bujanec, notorni manipulator i huškač (ili kako mu je tepao Miro Kovač, bivši ministar vanjskih poslova Republike Hrvatske i jedan od sudionika njegove TV emisije Bujica, „prosvjetitelj enciklopedijskog znanja“, te svojevremeno VIP gost na inauguraciji predsjednice Republike).

A za te potrebe iskorištena je u sinoćnjoj Bujici Vedrana Milas, glavna urednica „Objektiva“. Bujicu laži koje je izgovorila o meni u Bujančevoj emisiji, uz njegovu pomoć i odobravanje, lako je provjeriti i demantirati (što ću i učiniti na sudu jer ću ih oboje tužiti).

To što je za novi bijedni pokušaj diskreditacije mene osobno, a time i HND-a (što i jest krajnji cilj), iskorištena patološka lažljivica i prevarantica govori dovoljno o tome koliko su političko-medijski kriminalci očajni jer ne uspijevaju u svom naumu.

Ali oni će svakako nastaviti. Pitanje je što je slijedeće. Javno će me optužiti da sam silovatelj? Ili možda pedofil? I tko je slijedeći na redu?

Takve poput Velimira Bujanca i Vedrane Milas nekada su držali na zatvorenim odjelima psihijatrijskih ustanova a danas im daju da uređuju novine i vode emisije na TV stanicama koje dobivaju državnu financijsku potporu u svrhu poticanja pluralizma.

A za one koji bi trebali voditi računa da u 21. stoljeću, u zemlji koja je članica EU, njeni građani mogu normalno živjeti bez da se o njima laže, vrijeđa ih se, huška na njih i zaziva se nasilje na njima imam samo jedno pitanje.

Nije nagradno nego je, bojim se, retoričko: Ima li pilota u avionu?

I zanima me postoji li kritična masa normalnih ljudi u ovoj zemlji koji su spremni učiniti i nešto više u zaštitu civilizacijskih vrijednosti od međusobnog „plakanja na ramenu“ i sporadičnih izljeva gnjeva na webu?

Objavio je to na svojem Facebook profilu Saša Leković, predsjednik Hrvatskog novinarskog društva, odgovarajući tako na prilog koji je emitiran u emisiji ”Bujica” u srijedu navečer. U tom je prilogu njegova bivša supruga Vedrana Milas govorila o Lekovićevom liku i djelu.

U emisiji je puštena i snimka telefonskog poziva, u kojem urednik Bujanec pita Lekovića želi li se očitovati o tvrdnjama bivše supruge, na što mu Leković odgovara da ne želi razgovarati o tome i dodaje kako će ih oboje, i Bujanca i Milas, tužiti objavi li se taj prilog u emisiji.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR