Connect with us

Gluposti

Leković se pokušao narugati Daliću jer je zahvalio Bogu na pobjedi

Objavljeno

on

“Dragi Bože, ne znam poznaješ li ti uopće Zlatka Dalića. To je jedan koji se stalno hvali kako ste si dobri te da ga Ti čuvaš i pomažeš mu u vođenju hrvatske nogometne reprezentacije. Ako je to istina molim te vodi si ga kući a nama daj nekoga tko će sam znati raditi svoj posao.

Uostalom malo je neukusno da se Bog bavi tako prozaičnim stvarima kao što je nogomet. Hvala unaprijed”, objavio je bivši predsjednik Hrvatskog novinarskog društva (HND) Saša Leković na Facebooku nakon pobjede Hrvatske protiv Škotske 3:1.

Što je Dalić rekao?

Nakon ove velike pobjede, koja je Hrvatsku odvela u osminu finala Europskog prvenstva, Zlatko Dalić poljubio je krunicu, a nakon utakmice zahvalio Bogu.

“Čestitke mojim dečkima na velikoj utakmici i plasmanu u osminu finala. Ova utakmica bila je velika kušnja prvo za mene, a onda i za sve ostale da ostanemo mirni. Hvala dragom Bogu, koji nam je dao snagu da ostanemo mirni. Moja velika zahvala svima koji su vjerovali u nas i davali nam podršku”, rekao je Dalić.

Saša Leković je inače bivši predsjednik Hrvatskog novinarskog društva (HND) koji je, ako se sjećate, 2016. godine objavio na Facebooku da mu je nakon kvara na automobilu mehaničar otkrio kako su mu vijci (on kaže šarafi) na prednjem desnom kotaču bili “napola prepiljeni”. Ničim izazvan, tadašnji glavni tajnik HND-a Vladimir Lulić ustvrdio je ukoliko se ta tvrdnja pokaže točnom, da je riječ o pokušaju ubojstva… (Narod.hr/K)

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari