Pratite nas

Komentar

LETICA: Američki potpredsjednik Joe Biden u raljama jadnog, neukog i bijednog hrvatskog apatridskog “novinarstva”

Objavljeno

na

Dolazak jednog od najvećih prijatelja hrvatskoga i bošnjačkoga naroda, američkog potpredsjednika Joea Bidena u Zagreb, neki su mediji popratili nečuvenim javnim vrijeđanjem državnika koji pripada uskom krugu zapadnih državnika zaslužni za rušenje zločinačkog, osvajačkog i genocidnog velikosrpskoga pokreta, predvođenog Slobodanom Miloševićem i vodstvom Jugoslavenske narodne armije, napisao je prof dr. Slaven Letica na facebooku

[ad id=”93788″]

Današnji američki potpredsjednik, a ondašnji senator prvi je Slobodana Miloševića nazvao ratnim zločincem, imao je jednu od ključnih uloga u ukidanju embarga na uvoz oružja i naoružavanje Hrvata i Bošnjaka, a – uz Boba Dolea – predvodio je skupinu senatora koja je vršila pritisak na Billa Clintona i Bijelu kuću da uz pomoć NATO-a slomi kralješnicu genocidnog zla.

bidenVjerni, glupi i slijepi čitatelji anonimnoga “novinara” (potpisan je kao G.Ba) koji američkog potpredsjednika naziva “Jezivi Joe” nastavili su na društvenim mrežama vrijeđati visokog i važnog gosta naše predsjednice KGK i predsjednika VRH-a Zorana M. kao “onog pedofilčinu (kojeg ubuduće) odmah po slijetanju treba privesti i zadržati u hangaru” u Zračnoj luci dr. Franjo Tuđman.
Apatridsko neznanje, slijepa mržnja i uličarski primitivizam ne poštuju čak ni činjenicu što je Joe Biden svojevremno doživio strašnu obiteljsku tragediju: dok su se vozili kako bi kupili Božićno drvce, u prometnoj nesreći poginuli su mu prva supruga i kćer, a dva su mu sina teško ranjena.

Prije šest mjeseci (31. svibnja 2015.), koji je bolovao od tumora na mozgu, umro je njegov najstariji sin Beau Biden. Bio je nadaren i popularan demokratski političar za kojeg se vjerovalo da će igrati važnu ulogu u američkoj politici.

Meni, evo, ostaje da se ovim zapisom ispričam g. Bidenu, a vas molim da lajkate moj zapis kao gestu zahvalnosti prema velikom hrvatskom prijatelju, velikom državniku i uglednom sveučilišno profesoru i piscu Joeu Bidenu.

prof.dr.Slaven Letica

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Višnja Starešina: Srebrenica je jedan od najbolje odrađenih slučajeva pred Haškim sudom

Objavljeno

na

Objavio

Doživotna kazna zatvora prvostupanjska je presuda Ratku Mladiću na suđenju u Haagu za zločine u Bosni i Hercegovini.

Težina nijedne kazne ne može se izjednačiti sa strahotama počinjenim pod njegovim zapovjedništvom, no okrivljujuća presuda barem nosi zadovoljštinu.

O presudi, njezinom značenju i odjecima u Temi dana na HRT-u govorili su novinarka Višnja Starešina i
predsjednik Upravnog vijeća Memorijalnog centra Srebrenica Sadik Ahmetović.

“To je potpuno očekivana presuda i to ne samo nakon presude Radovanu Karadžiću, već i nakon presude u predmetu Srebrenica, osobito generalima Tolimiru i Popoviću koje su potpuno rekonstruirale mehanizam genocida i mehanizam likvidacija u Srebrenici.

Dakle, Srebrenica je jedan od najbolje odrađenih slučajeva pred Haškim sudom i jedno od najvećih postignuća tih suđenja je to što je utvrdila kako izgleda mehanizam likvidacije”, rekla je Višnja Starešina.

“Ako i doživi drugostupanjsku pravomoćnu presudu, ona je svakako ‘zabetonirana’. Zašto Mladić nije suđen za Škabrnju? To je također zabetonirano već samom optužnicom. Zdravko Tolimir je bio s njim u Škabrnji, cijelo vrijeme je bio s njim od Knina do Srebrenice. I Zdravko Tolimir je mozak zločina”, kazala je Starešina.

Na pitanje zašto nije djelovalo hrvatsko pravosuđe istaknula je da ono može još uvijek djelovati. “Pitanje je zašto se ne organiziraju suđenja u odsutnosti, barem zbog istine, da nam se ne nameće teza da su neki lokalni zli ljudi upravljali svime”, naglasila je Starešina.

Haški sud proglasio Ratka Mladića krivim i osudio ga na DOŽIVOTNI zatvor!

facebook komentari

Nastavi čitati

Komentar

Slijedi masovna beatifikacija ‘novog sveca’ u njihovom kalendaru. Nebeskom!

Objavljeno

na

Objavio

Ratko Mladić ide na doživotnu.

Razmišljam nešto da nitko ni u snu nije mislio da itko ima šanse protiv udruženih terorista i JNA.

Nikada ni pomislili nisu da mogu izgubiti rat.
Od tu iživljavanje i bestijalnosti bez mjere .
Mučenja, klanja, silovanja.
A iza njih armija!

Sve si mislim kako je to biti pripadnik naroda koji se nikada nije suočio sa svojom kolektivnom psihologijom.

Psihologijom naroda koji je potpuno kopirao svog dugogodišnjeg gazdu, Turke , u baš svakoj bestijalnosti koju su oni njima činili.
Sindrom zlostavljanog zlostavljača.

Pokušali su pronaći spas u mitologiji.
Proslavi izgubljenih bitaka.

Nametnuti se kao direktori, oficiri, žandari i milicionari, šefovi i nadređeni. Njihov zločin u poraću 45 ostao je nekažnjen. Priklonili se pobjednicima. Da bi pokazali sav sjaj svoje impotencije 91.
Primitivno, krvožderno.

Srdžba onih koji su šetali opanke stoljećima.
A svoj sram nikada racionalizirali.
Nadmeno agresivni.

I kada prijateljuju i kada ratuju .

Tek nad civilima i zarobljenicima postajali su moćni.

Govoreći o nasilju i kakve konkretne posljedice kontinuirano nasilje može ostaviti na čovjeka, sa zgražanjem gledam kako se odražava na jedan narod.

Koji je odlučio živjeti u mitologiji .

U negaciju kao najprimitivnijem obliku obrambenog mehanizma .

Zato je gotivo nemoguće uspostaviti racionalni dijalog s njima. Unatoč tome što je jezik sličan, a i zemljopisna širina.

Dijelovi mozga koji komuniciraju su potpuno različiti.

Duboko usađen u bazalne ganglije, mitologiju i odmak od stvarnosti ovaj narod na Balkanu treba godine da bi se otrijeznio.
Unatoč tome što je za lidere birao psihijatre. Koji su manipulirali ovom spoznajom.

Slijedi masovna beatifikacija novog sveca u njihovom kalendaru. Nebeskom, na lunatički način .

dr. Gordana Zelenika / Kamenjar.com

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari