Pratite nas

Kronika bez cenzure

Let’s make Croatia great again

Objavljeno

na

Prešućuju li nam zapravo mediji što se događa na relaciji HDZ-a i MOST-a odnosno vraćamo li INA-u prodajom dionica HEP-a dok se javnost nastoji zabavljati s aferom dnevnice?

Da su sve opcije otvorene potvrđuje nam HNS-ovo odbijanje potpisivanja Deklaracije o dobrom društvu u Koprivnici s SDP-om koji je oko sebe okupio lijevi spektar HSU, HSS, Hrvatske laburiste te Naprijed Hrvatska pod ingerencijom Ive Josipovića uoči lokalnih izbora u svibnju.

Dok hrvatski građani imaju sve manje povjerenja u hrvatske institucije osmišljeni politički performans trebao bi nas impresionirati, jer kao da su službenici Vlade RH jedini koji na taj način ispisuju dnevnice, a u poduzećima ili stranačkim podružnicama takvi primjeri ne postoje.

Sve u svemu Vladi RH narušen je ugled, jer poruka poslana prema hrvatskim građanima više je nego katastrofalna. Da sam ja učinio takvo što završio bi  u zatvoru, dok se potencijalne osumnjičenike  premješta na drugo radno mjesto ili i dan danas šeću Hrvatskim saborom što očito ima samo u Republici Hrvatskoj.

Da su hrvatski građani izašli s istim spoznajama ispali bi neshvaćeni s konstrukcijom da nešto nije s njima uredu, a Plenkovićevom pothvatu moraju se svi diviti iako bi hrvatske institucije same trebale raditi svoj posao bez da se narušava trodioba vlasti. Za vrijeme zabavljanja aferom dnevnice američki State Department navodi kako je korupcija i dalje jedan od najvećih problema u kršenju ljudskih prava u Hrvatskoj za 2016. godinu.

Tiskovna konferencija Andreja Plenkovića s državnim odvjetnikom Dinkom Cvitanom radi afere dnevnice asocirala me na Plenkovićevo ukazanje prilikom planiranog puča unutar stranke tijekom rušenja Tomislava Karamarka kada su nam ga mediji prezentirali spasiteljem, a pritom nisu istaknuli kako će isti taj spasitelj krenuti u bitku na premijersku funkciju putem ustrojene stranačke infrastrukture koja se postrojila za vrijeme pet pobjeda u nizu tijekom prethodne 4 godine i gospodarskom programu 5+ brušenom u Njemačkoj kojeg su svi ismijavali kao i samog Tomislava Karamarka, a danas vidimo daje pozitivne rezultate oporavka.

Mišljenja sam da je Andrej Plenković jedan od onih koji bi trebao snositi odgovornost za štetu koja proizlazi iz gubitka arbitraže poput Milanovićeve vlade koja je to potaknula. Kad je postao premijer RH, morao je razgovarati s Mađarima o obostranom izlasku iz arbitraže.

Odmah. No, Andrej Plenković nije mogao ići razgovarati s Mađarima jer bi time doveo u pitanje temelje na kojima je došao na čelo stranke, a time i na mjesto premijera RH. Naime, razgovarati s Mađarima značilo bi učiniti ono što je Tomislav Karamarko predlagao. Značilo bi nastaviti Karamarkovu politiku.

Dakle, postavlja se retoričko pitanje kako može Andrej Plenković nastaviti Karamarkovu politiku kad su upravo Andrej Plenković i Vladimir Šeks, Plenkovićev pokrovitelj, uz druge pučiste u stranci provocirali Karamarkov odlazak zbog izmišljenog sukoba interesa?

Andrej Plenković je nakon puča preuzeo stranku i premijersku funkciju. I kao premijer nije učinio ono što je bio obvezan momentalno po stupnju na dužnost- razgovarati s Mađarima i tako spašavati i INA-u i državni proračun. Rušenje  Tomislava Karamarka putem puča u HDZ-u i izmišljanjem sukoba interesa, u konačnici plaćati će hrvatski građani i njihovi unuci milijardama kuna gubitka.

Da je Andrej Plenković smatrao da može pobijediti Tomislava Karamarka u stranci kandidirao bi se na unutarstranačkim izborima koji su bili u travnju 2016. godine, a što Andrej Plenković nije učinio, nego čekao da se pučem ruši Tomislava Karamarka mjesec dana kasnije.

Ako postavimo tezu na način da je Tomislav Karamarko bio najpopularniji ministar u Vladi Jadranke Kosor. Naglo, odmah nakon hapšenja Boljkovca ankete tvrde da je postao najnepopularniji političar.

Potom Tomislav Karamarko pobjeđuje na unutarstranačkim izborima i postaje šef HDZ-a, što je jasno signaliziralo da će sada biti u prilici provesti stvari o kojima je govorio, pa se anketama kreće u napad na Tomislava Karamarka kojima ga se proglašava najnepopularnijim političarom.

Autorski potpis na hajku prema Tomislavu Karamarku stavlja sam Josip Manolić kada ga lažno proziva zbog suradnje s Udbom. Lov na Tomislava Karamarka započeo je spominjanjem komunističkih i udbaških zločina, lustracije i uvozničkog lobija. Tomislavu Karamarku godinama ništa nisu mogli prikrpati pa su iskoristili njegovu suprugu i njezinu marketinšku agenciju tvrdeći da je radila za MOL.

Sam MOL se očitovao Povjerenstvu za sukob interesa i Daliji Orešković da Ana Šarić niti njezina firma nikada nisu radili za MOL ni direktno niti indirektno, ali te činjenice nikoga nisu zanimale. Jednostavno Tomislav Karamarko morao je otići.

U ugovoru koji je tada još nevjenčana Karamarkova supruga imala s drugom privatnom tvrtkom nigdje se ne spominje ni INA niti MOL. Ona je radila uobičajeni medijski posao za svog klijenta. Taj ugovor je lako provjeriti. Javno je objavljen. K tome, baš da ne bi došlo do izvrtanja teza, ugovor je raskinut prije no što će Tomislav Karamarko postati prvi potpredsjednik Vlade RH.

U suštini da je Karamarkova supruga imala iti jednu od stavki ugovora koje je imala druga agencija, agencija GRIZLI (agencija koja je servisirala Most i na zadnjim parlamentarnim izborima) na način da je prodavala ministre i njihove zamjenike i da je prodavala pokretanje postupka od strane DORH-a, mislim da bismo gledali spaljivanje vještice na trgu. No, agencija Grizli koja je dužnosnike Vlade RH i sam DORH nudila kao robu klijentu, nastavila je neometano MOST pratiti i u izborima ljetos.

Također, indikativno je to da se aferom dnevnice u drugi plan stavlja povratak Tomislava Karamarka iz SAD-a. Neki portali poput Index-a otišli su nepromišljeno toliko daleko da su povukli paralelu s posljednjim putovanjem predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović u SAD-u kada je davala izjavu ispred ograde Bijele kuće, no u ovom slučaju pokušali su se narugati kako se Tomislav Karamarko slikao sa groblja i slao poruke fanovima.

Valjda i dalje misle prezentirati Tomislava Karamarka poput nekog bedaka koji koristi sliku s groblja za vlastitu promociju. Za pretpostaviti je da su ostali zatečeni kada je uslijedio prevrat, jer prema njihovim riječima Tomislav Karamarko više ne lovi vještice kao dok je vodio HDZ, već radi na osnivanju instituta za javnu politiku u Hrvatskoj.

Iako odsutan iz politike, Tomislav Karamarko nije prestao razmišljati o problemima s kojima se suočava Hrvatska te promišljati o našoj budućnosti kao nacije. Stupovi uspjeha moraju se graditi na snažnoj, aktivnoj demokraciji, modernom, inovativnom gospodarstvu te jasnoj i čvrstoj vanjskoj politici.

Počeo je razvijati ideju o osnivanju instituta za javnu politiku u Hrvatskoj (Think Tank), koji bi ujedinio najbolje umove iz političkog spektra kako bismo se konstruktivno suočili s najvažnijim izazovima. Postigli smo velike uspjehe u naših prvih 25 godina, a sada moramo osmisliti plan razvoja u sljedećih 25 godina.

Tomislav Karamarko tijekom nedavnog posjeta Washingtonu dobio je izvrsnu priliku razgovarati s američkim političarima o modelima takva pothvata. Nakon tih susreta prožet je entuzijazmom više nego ikada i uvjeren u to kako bi takva inicijativa mogla pomoći Hrvatskoj.

Počašćen je time što je imao prigodu susresti se s mnogim američkim kongresmenima, uključujući senatore i članove kongresa koji su prijatelji Hrvatske, od kojih su mnogi ponudili ideje i podršku u razvoju hrvatskog Think Tanka.

Tomislav Karamarko susreo se i s dužnosnicima obiju glavnih stranaka, uključujući senatora Rogera Wickera (predsjedavajući Helsinške komisije), kongresmena Mikea Conawaya (predsjedavajući Odbora za poljoprivredu), kongresmena Davida Pricea (predsjedatelj Demokratskog partnerstva Donjeg doma), kongresmena Eliota Engela (visokopozicionirani član Odbora za vanjsku politiku) te kongresmenicu Kay Granger (predsjedateljica Potkomisije za raspodjelu novčanih sredstava obrane).

Također, s visokim dužnosnicima najutjecajnijih odbora Kongresa razgovarao je o temama vezanim uz Hrvatsku te čuo njihov stav o razvoju Think Tanka. Među njima bili su i predstavnici Komisije Donjeg doma i Senata za Oružane snage, Komisije Donjeg doma i Senata za raspodjelu novčanih sredstava, senatske Komisije za vanjske odnose, Komisije Donjeg doma za vanjske poslove, Komisije Donjeg doma za poljoprivredu te predstavnici Helsinške komisije.

Sve u svemu, vrijeme provedeno u Washingtonu bilo mu je iznimno vrijedno te ga je učvrstilo u uvjerenju da sve snage treba usmjeriti na jačanje nacije i stvaranje bolje budućnosti.

Nakon nedavnog posjeta Londonu (UK) kada je Tomislav Karamarko posjetio RUSI – Royal United Services Institute for Defence and Security Studies, ugledni, najstariji na svijetu, neovisni institut koji prati i analizira svjetska zbivanja u sferi sigurnosti i obrane, te nakon posjeta Washingtonu (SAD) i razgovora sa nizom utjecajnih dužnosnika zanimljivo bi bilo za čuti premišljanje aktivnih kadrova u vanjskoj politici što misle o ponovnom angažmanu Tomislava Karamarka u hrvatskoj politici nakon što su ga prijavili američkoj ambasadi da radi za Ruse.

Misle li još isto ili će uskoro pomisliti kako  je Tomislav Karamarko Trumpov čovjek s obzirom da su obojica konzervativni i svjetonazorski bliski, a Obamina administracija postala je prošlost? Obračun Karamarka s uvozničkim lobijem pandan je Trumpovom potezu podizanja carine uvozničkom lobiju u Americi što je upropastilo američku industrijsku proizvodnju. Za početak mogli bi si postaviti pitanje hoće li se ikada naći u krugu ljudi s kojima se susreo Tomislav Karamarko za vrijeme boravka u Londonu i Washingtonu?

Jesu li stajališta da će se Tomislav Karamarko vratiti još jači nego kada je otišao ili će se kajati uz riječi kako su bili cijelo vrijeme zavedeni poput pojedinih ministara koji su preživjeli i u Plenkovićevoj vladi nakon pada Tomislava Karamarka ostavljamo njima na duši. a samo su neka od pitanja?

Nakon Londona i Washingtona hoće li iduća destinacija Tomislava Karamarka biti Moskva ostaje nam tek za vidjeti. Dogodi li se susret u Moskvi pandan Bermudskom trokutu, ali ovog puta s izmijenjenim destinacijama London-Washington-Moskva osim što će biti više nego jasno da je nastupila promjena svjetske politike velesila nakon što je Velika Britanija istupila iz EU, jer ne podržava emigrantsku politiku, a Donald Trump i Vladimir Putin rade na poboljšanju odnosa Amerike i Rusije što nije bio slučaj za vrijeme Obamine administracije mnogima bi se moglo smračiti ponovnim ukazanjem Tomislava Karamarka u hrvatskoj političkoj areni, ali ovoga puta s potporom izvana.

Za pretpostaviti je kako će mnogi u išćekivanju pratiti daljnje poruke domoljubnog lidera koji je ostavio iza sebe stranku s pet pobjeda u nizu pokrenuvši niz procesa bez da je završio započeto i bez da mu je to itko išta poklonio na dlanu kao sadašnjem premijeru RH, a pritom uvjeren sam kako misija Tomislava Karamarka nije završena, već pitanje je vremena kada će doći trenutak  da svi zajedno idemo Hrvatsku napraviti ponovno velikom.

Sanjin Baković / Kamenjar.com

> Tomislav Karamarko: Iako odsutan iz politike, nisam prestao razmišljati o problemima s kojima se suočava Hrvatska

Što vi mislite o ovoj temi?

Kronika bez cenzure

Uslijedile ostavke radi povratnika koji se poziva na Andreja Plenkovića

Objavljeno

na

Objavio

Pandorina kutija počela se otvarati nakon što je zagrebačkom HDZ-u nametnut Drago Prgomet kao kandidat za gradonačelnika Grada Zagreba. U HDZ-ovoj široj nomenklaturi prepoznat je kao rušitelj Karamarkova pobjedničkog HDZ-a, politički konvertit koji nakon napuštanja HDZ-a prelazi u MOST sve do izbacivanja iz MOST-a od strane Bože Petrova, idejni tvorac HRID-i, te povratnik u HDZ nakon što je Tomislav Karamarko bačen na koljena.

U ovoj kampanji ostati će zapamćen kao HDZ-ov kandidat za gradonačelnik Grada Zagreba koji neće zapošljavati HDZ-ovce, već imaju natječaje pa neka se izvole javiti na njih. U skladu sa Draginom izjavom članstvo se diglo na noge, a ankete mu daju 5%. Nakon završetka izbora pitanje je koliko će trebati zagrebačkom HDZ-u da se krene oporavljati nakon Draginih izjava, jer bolje za njega bilo bi da je to prešutio nego li što je navukao jal na svoja leđa ionako zapuštenih članova HDZ-a o kojima nitko ne mari.

Živjeli smo, živimo i živjeti ćemo za HDZ, a nikada nismo živjeli od HDZ-a

Da u HDZ-u ima pregršt poštenih, časnih i moralnih osoba dokazuje ovaj primjer iz kojeg je vidljivo kako članovi HDZ-a koji ne žive od njega postupaju u skladu sa Statutom HDZ-a, te vlastitim moralom budući da nisu spremni ići protiv sebe i načela pokojnog predsjednika dr. Franje Tuđmana.

Na osnovu navedenih ljudskih komponenti članstvo ih je prepoznalo i izglasalo im povjerenje kako bi ih zastupali kroz rad u TO-ima i PO HDZ Črnomerec. Za razliku od Drage Prgometa, Josipa Jelića i njima sl. bili su vjerodostojni i nisu napušatali stranku.

Ostavke četiri predsjednika Temeljnih ogranaka te dužnosnika u Područnom odboru HDZ-a Črnomerec

Sve je kulminiralo povratkom Josipa Jelića kojeg je Časni sud HDZ-a vratio u stranku po dolasku Andreja Plenkovića na čelo HDZ-a, budući da se isti nalazio u kampanji MOST-a nakon što je istupio iz vlastite stranke. Kako i sami navode oduvijek su poštivali odluke viših tijela, zajedništvo i pluralizam, ali u zadnja tri mjeseca počele su se događati neviđene stvari na koje nisu mogli pristati.

Jedan od razloga neopozive ostavke je nametanje izbora izaslanica Zajednica Žena Katarina Zrinski PO Černomerec na Izbornoj skupštini. Naime, Josip Jelić pozivao se na Andreja Plenkovića, te nametao volju izaslanicama kroz imena koja moraju biti izabrana za Izborni sabora Zajednice žena HDZ-a Katarina Zrinski.

Kao drugi od navedenih razloga spominje se zabrana izglasavanja prijedloga nositelja liste za Vijeće gradske četvrti Črnomerec. Većinom glasova ipak se prijedlog izglasao.

Zatim je uslijedila Izborna skupština Mladeži HDZ-a Črnomerec na kojoj se nametalo pojedina imena kandidata koja moraju biti izabrana pozivajući se na predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića. Skupština je odgođena, a imenovan je Povjerenik.

Završni epilog eskalirao je nametanjem kandidata za listu Vijeća gradske četvri što podsjeća na nametanje kandidature Drage Prgometa ispred GO HDZ Zagreb. Prema informacijama sa teren ovaj obrazac ponašanja ne provodi se samo na Černomercu, već se prijedlozi lista ne uvažavaju niti sa drugih Područnih odbora.

U priloženom dokumentu pogledajte o čijim je ostavkama riječ i što su stvarni razlozi pa procijenite sami nalazimo li se prema metodama djelovanja u Sjevernoj Koreji kao što su istaknuli predsjednici u ostavci ili je ipak riječ samo o autokratskom vođenju od vrha pa prema najnižem ustrojstvu unutar HDZ-a.

Sanjin Baković

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Kronika bez cenzure

Darinko Papić preduvjet je za test vjerodostojnosti riječkog HDZ-a

Objavljeno

na

Objavio

Riječki HDZ imao je povijesnu šansu ne tako davno isprofilirati osobu u liku i dijelu pokojnog dr. Zlatka Tomašića koji je na parlamentarnim izborima u rujnu 2016. godine ostvario fantastičan rezultat u svojem prvom nastupu u riječkoj političkoj areni prikupivši na konto 2.991 glas što je bilo ekvivalent od 8.36% ukupnog broja glasova HDZ-ove liste.

Lideri s Jadranskog trga oglušili su se i zatvorili oči ispred respektabilnog rezultata kao i u trenucima usvajanja jednoglasnog prijedloga ispred GO HDZ Rijeka kada su podržali Mariju Bukvić koja je u VIII. izbornoj jedinici osvojila 548 preferencijalnih glasova odnosno 1.53%, a danas kada bi ih se upitalo javno zašto nisu htjeli stati iza obiteljskog čovjeka, hrvatskog branitelja, vjernika, domoljuba, doktora i stručnjaka unutar domene njegovog posla, prije svega velikog humanitarca koji bi pomogao svakome ako je to u njegovoj moći za pretpostaviti je kako bi svi dobili kolektivnu amneziju?! Tko doktor? Ja doktor. Ma ne, pa Vukelić je doktor!

S obzirom da vrijeme ne možemo vratiti, a Zlatka zamijeniti postavlja se retoričko pitanje na koji način ćemo sada uvjeravati birače da je Kristjan Staničić pravi odnosno vjerodostojan izbor, a sedam mjeseci ranije dr. Zlatko Tomašić to nije bio budući da ga nitko nije javno htio podržati osim Darinka Papića?

Ne da ga nisu htjeli javno podržati, već nije bio niti u križaljci uoči izborne skupštine riječkog HDZ-a. Dapače bio je raspušten u svojem temeljnom ogranku s mjesta povjerenika.

Naravno mene koji sam bio s dušom i tijelom u kampanji pokojnog dr. Zlatka Tomašića ne može uvjeriti nitko, a vjerujem da mnogi premišljaju poput mene, jer da smo recimo sadašnjeg kandidata za gradonačelnika poslali u utrku po preferencijalne glasove na parlamentarnim izborima u rujnu 2016. godine vidjeli bi sraz Ferraria i Fiće budući da ga šira javnost ne poznaje.

Kandidirati se ispred stranke za gradonačelnika Grada Rijeke sasvim je nešto drugo nego testirati svoje preferencije u srazu sa 14 kandidata na listi HDZ-a, jer da na vreću krompira nalijepimo HDZ stabilno biračko tijelo od 10% do 15% zaokružilo bi HDZ prema inerciji. Živući primjer na Jadranskom trgu je Dinko Beaković koji je 2013. godine u utrci za primorsko goranskog župana imao 24.160 glasova, a 2015. godine na HDZ-ovoj listi 894 glasa. U konačnici nagrađen je mjestom tajnika primorsko goranskog HDZ-a. Izgleda da je kriterij za imenovanje bio rezultat kao što to obično bude u političkoj praksi.

Ništa bolje nisu prošli saborski zastupnik Josip Borić i ministar turizma Gari Cappelli koji zajedno nisu imali više glasova od pokojnog doktora, a postali su odlučujući faktori u Hrvatskom saboru i Vladi RH.

Kandidat za gradonačelnika HDZ-a izabran je “dekretom” Zagreba odnosno jednoglasnom odlukom riječkog HDZ-a nakon posjeta Gordana Jandrokovića u Primorsko goranskoj županiji, a od danas pa do 4.svibnja 2017. godine u pola noći završava rok predaje listi za gradsko vijeće Grada Rijeke. Svrsihodno tome nova unutarstranačka bitka tek slijedi budući da se na tijelima stranke biraju kandidati koji će nas predstavljati iduće četiri godine u gradskom vijeću Grada Rijeke. Kao u svim strankama ulaznih mjesta je malo, a taština previše.

Test vjerodostojnosti riječkog HDZ-a ovisiti će o jednom imenu. Naime, riječ je o Darinku Papiću. Hrvatskom branitelju koji se može pohvaliti ratnim putem kao rijetki u PGŽ-u, profesoru povijesti, tajniku Zajednice branitelja HDZ-a Gojko Šuška PGŽ-a iz vremena pokojnog predsjednika dr. Zlatka Tomašića pa do danas, predsjedniku temeljnog ogranka HDZ Bulevard pod čijom je ingerencijom HDZ na izborima za MO Grada Rijeke po prvi puta osvojio vlast u povijesti Grada Rijeke. Za one koje ne znaju riječ je o dijelu grada u kojem živi bivši riječki gubernator Slavko Linić. Pobijediti tamo sve je samo ne jednostavno.

Osim što je HDZ pobijedio na Bulevardu zahvaljujući Papićevoj liderskoj sposobnosti koju članovi HDZ-a poštuju radi njegovog autoriteta i organizacijskih sposobnosti, disciplini temeljenoj na vojničkom režimu, HDZ je povezao vlast i na Trsatu što se nije dogodilo niti na vrhuncu političke moći bivšeg HDZ-ova člana Hrvoja Burića koji je istu listu odbio. Na području Bulevarda, Trsata, Vojaka i Krimeje po broju preferencijalnih glasova pobjede je odnosio pokojni dr. Zlatko Tomašić što potvrđuje jačinu tajnika Zajednice branitelja HDZ-a Gojko Šuška PGŽ Darinka Papića. Ako su vam potrebni glasovi uvažiti ćete rezultat.

Neovisno o njegovim rezultatima i uspjesima HDZ-a na području Grada Rijeke za Darinka Papića nema mjesta u vjerodostojnom riječkom HDZ-u kao što nije bilo niti za pokojnog dr. Zlatka Tomašića iako je tijelo konstituirano više od godinu dana. Budući da je Županijski odbor branitelja HDZ-a Gojko Šušak PGŽ predložio Darinka Papića na ulazno mjesto na listi za gradsko vijeće kao prvi prijedlog od tri imena koja su usvojena, a isto učinio i TO HDZ Bulevard shodno rezultatima koje ogranak posjeduje odlučio sam se napisati ovaj članak.

Ovim putem pozvao bi HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Grada Rijeke Kristjana Staničića kao osobu koja ima direktan ulaz kod Andreja Plenkovića i Gordana Jandrokovića, te se smatra najjačom osobom u ovom trenutku unutar HDZ-a u Primorsko goranskoj županiji barem do završetka izbora da se založi da Darinko Papić bude na ulaznom mjestu (unutar prvih pet mjesta) na listi za gradsko vijeće Grada Rijeke budući da GO HDZ Rijeka ne prepoznaje njegov rad kao što nije prepoznao niti od pokojnog doktora. Za argumente ima sve navedeno kao i usvojene odluke tijela koja su ga predložila.

Nemojte se voditi retorikom iz prošlosti da recimo pokušate diskreditirati tajnika Zajednice branitelja HDZ-a Gojko Šušak PGŽ koji je prvi prijedlog usvojenih kandidata, a krenete razbijati zajednicu kroz Antoniju Marković ili Maju Ševerdiju. Na isti način pokušao je 2015. godine Oleg Butković s Dobricom Rončevićem koji je na tim izborima osvojio 389 glasova odnosno 1,04% kada nije htio pokojnog dr. Zlatka Tomašića na trećem mjestu HDZ-ove liste za Hrvatski sabor. U suštini 389 nije isto što i 2.991 kao što niti druge osobe nemaju težinu kao i Darinko Papić.

Dakle, upravo imate priliku pokazati vlastitu vjerodostojnost u borbi za malog i poštenog čovjeka. Ujedno ćete poslati poruku prema vani zalažete li se za ljude koji vrijede u slučaju da postanete gradonačelnik Grada Rijeke. Sve se može kada se hoće, a ostalo je demagogija budući da imate uporište u Zagrebu.

Stoga gradonačelniče rukavica je bačena, a na vama je da pokažete javnosti jeste li vjerodostojan kandidat na primjeru Darinka Papića koji za argumente ima rezultate. U suprotnom nam slobodno recite da li da ostanemo kod kuće ili imate neki drugi prijedlog za gradonačelničkog kandidata Grada Rijeke koji je vjerodostojan i misli se boriti za male i poštene ljude, jer nakon što se dogodilo sa pokojnim doktorom ne treba nam dežavu u liku i dijelu Darinka Papića, jer svi vi zaboravljate da su to ljudi koji su proveli cijeli Domovinski rat u rovovima, a ne na riječkom Korzu. Sve to nosi svoje posljedice koje skračuju život.

Sanjin Baković

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Oglasi

Komentari