Connect with us

Lijanović o stranci i kad ga se ne pita

Objavljeno

-

”Nadam se da ćemo se pobrinuti da do zime dobiju alternativni smještaj ili sredstva ili materijal ili nove objekte”, rekao je u Dnevniku Federalne televizije Jerko Ivanković Lijanović, dopremijer i zapovjednik Federalne uprave Civilne zaštite.[su_spacer]

lijanovicfederalnaGovoreći o proglašenju stanja prirodne i druge nepogode na području Federacije BiH, Lijanović je rekao kako je odluka vrlo važna jer njom vlada ima naredbodavnu mogućnost prema nižim razinama vlasti te da sve resurse može staviti na raspolaganje.

”Najvažnije je da infrastrukturu stavimo u funkciju, da čistimo sve što su poplave nanijele”, rekao je Lijanović, a na pitanje zašto je vlast zaboravila ljude, rekao je kako ih nisu svi zaboravili.

”Ja sam bio cijelo vrijeme majskih poplava u funkciji. Prikupili smo značajna sredstva. Upućena su sredstva, napravljeno je puno, ali rezultati nisu prispjeli”, rekao je Lijanović i dodao kako očekuje da će rezultati doći će za mjesec dana.

”I dok smo na odmoru, mi smo u komunikaciji i radit ćemo osmi mjesec kako bi deveti i deset bili rezultati”, rekao je Lijanović i ponovio priču kako će se morati županije ukinuti.

Iako je gostovao u svojstvu dopremijera i zapovjednika Civilne zaštite, Lijanović je, u majici sa srcem, iskoristio priliku da govori o namjerama stranke Radom za Boljitak da u parlament iznese novi zakon o 100 milijuna KM za pomoć poplavljenima.

Naravno, Lijanovićevi kritičari će mu zamjeriti što reklamira stranku kada to ne treba, ali se valja sjetiti presuđene kazne za to da je, umjesto promocije domaće proizvodnje kampanjom ‘Kupujte srcem’, promovirao stranku i sebe.

Pamti se i njegova izjava da smatra da je bilo bolje uložiti novac u kampanju, za što je utvrđeno da je netransparentno utrošen, nego da izravno dati poljoprivrednicima.  (bljesak.info)

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari