Connect with us

Kronika

Liječenje Petra Knezovića: ZZO osigurao 15.000 KM, ostatak osigurali humanitarci

Objavljeno

-

Udruga „Zagrljaj“ uz suglasnost obitelji malog Petra Knezovića, a zbog velikog interesa javnosti, želi obavijestiti da se Petar sa svojim roditeljima, od ponedjeljka nalazi u klinici u Essenu, gdje mu je nakon detaljnih pretraga i sastanka konzilija liječnika određen tijek liječenja.

Naime, konzilij je odlučio da se krene s kemoterapijama koje će pokušati umanjiti tumor. Za tu prvu fazu liječenja dostavljen je predračun Zavodu zdravstvenog osiguranja HNŽ u iznosu od 38.359,68 eura.

Zavod zdravstvenog osiguranja odobrio je novčanu pomoć u iznosu od 7500 eura (15.000 KM) a ostatak iznosa je osiguran iz humanitarne akcije za pomoć Petru Knezoviću. Želimo istaknuti, da ovisno o uspjehu prve faze liječenja, konzilij će predložiti iduće tretmane a samim tim i nove predračune. Akcija skupljanja materijalnih sredstava za liječenje Petra Knezovića se nastavlja i dalje.

Obitelj malenog Petra Knezovića, kao i svi članovi udruge „Zagrljaj” žele se zahvaliti svim onim pojedincima, poslovnim subjektima koji su svojim donacijama omogućili Petru šansu da se bori i nadamo se pobijedi ovu tešku bolest. Ovo je prvi korak u dugom putu koji za cilj ima spašavanje vida malenog junaka.

hercegovina.info

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari