Connect with us

Iz Svijeta

Liječnik Donalda Trumpa: Dobro se osjeća, nema temperaturu (VIDEO)

Published

on

Jedanaestoro ljudi koji su organizirali veliku debatu Donalda Trumpa i Joea Bidena pozitivno je na koronavirus. Moderator debate otkrio je da je Trump stigao prekasno da bi ga prije velike debate testirali na COVID-19.

Nakon što je Trump u petak popodne preventivno prevezen u bolnicu, o njegovom zdravstvenom stanju u subotu je javnost izvijestio njegov liječnik.

Liječnik Donalda Trumpa, dr. Sean Conley, održao je konferenciju za medije ispred bolnice Walter Reed tijekom koje će iznio najnovije informacije o zdravlju američkog predsjednika. Osim njega, na konferenciji je bio i Trumpov tim doktora.

Jedan od Trumpovih liječnika rekao je da je Trump dobrog zdravlja i da nema poteškoća u disanju.

“Važno je napomenuti da predsjednik već 24 sata nema temperaturu”, rekao je Conley te dodao, odgovarajući na pitanje novinara, da zasad nema razloga za zabrinutost.

Ipak, rekao je Conley, još se ne zna kada će Trump moći izaći iz bolnice.

Conley je rekao da je Trumpu koronavirus dijagnosticiran u četvrtak popodne, nakon što je testiran zbog bliskog kontakta sa zaraženom osobom.

Također, Conley je rekao da je Prva dama dobro i da nema indikacija da bi trebala biti zaprimljena u bolnicu.

Trump je u bolnici Walter Reed započeo liječenje Remdesivirom, čija je prvenstvena namijena liječenje ebole, ali se pokazao učinkovitim i u borbi s koronavirusom.

Osim toga, Trumpu je u petak ujutro liječnik ubrizgao koktel antitijela koji je još uvijek u fazi kliničkog ispitivanja i nije službeno odobren.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari