Connect with us

Lijepa manekenka postala redovnica: Bog me je pozvao, a Njegov poziv se ne odbija!

Objavljeno

on

manekenka-časna sestraTo je bio Božji casting koji nije mogla odbiti

Bila je jedna od najpopularnijih i najpoznatijih fotomodela-manekenki u Španjolskoj, na vrhuncu svoje karijere. A onda je šokirala sve oko sebe odlukom da postane – redovnica.

“Gospodin nikada ne čini pogrešku. Pitao me je želim li ga slijediti, a ja ga nisam mogla odbiti”, ispričala je medijima 36-ogodišnja Olalla Oliveros.

Ona koja se nekada pojavljivala na naslovnicama modnih časopisa, u televizijskim reklamama ili serijama, sada je obukla redovnički habit. Ušla je u red Svetoga Mihaela i sada želi biti obična redovnica. Svoju odluku usporedila je s castingom, najtečajima kroz koje je nekada prolazila za foto sessione ili modne revije. Ali, sada nije izabrana za manekenski posao, nego za redovničko služenje Bogu. Obratila se još prije nekoliko godina, tijekom kojih se borila s pozivom, a početkom godine ga je odlučila prihvatiti.


Njezin odlazak u redovnički život odjeknuo je Španjolskom, a ona želi izbjeći nepotreban publicitet. Ali, istodbno želi svjedočiti o velikom pozivu kojeg je osjetila i koji je iznenadio njezine bivše kolege, ali i obitelj.

Bitno.net/Kamenjar.com


Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari