Connect with us

Naši u svijetu

LinkedIn premašio granicu od 300 milijuna članova

Objavljeno

on

Profesionalna društvena mreža LinkedIn sa sjedištem u Kaliforniji objavila je da je premašila granicu od 300 milijuna članova, od kojih više od polovine boravište ima izvan SAD-a.

Iako ova etapa oduševljava, još je dug put do cilja – stvaranja gospodarskih prilika za svakoga od 3,3 milijarde radne snage u svijetu, piše u bilješki na blogu zamjenik predsjednika tvrtke Deep Nishar. Da bi ostvario taj cilj, LinkedIn računa na razvoj korištenja njihovih usluga putem mobilne tehnologije.

Do kraja godine računi na mobilnim telefonima iznosit će više od 50 posto našeg prometa na svjetskoj razini, ističe Nishar te otkriva kako već u desetak zemalja, poput Kostarike, Malezije, Singapura, Švedske, UAE-a i Velike Britanije, njihovi članovi rabe više LinkedIn na svojim mobilnim uređajima nego na uredskim računalima.

Sa sjedištem u Mountain Viewu u Silikonskoj dolini u Kaliforniji, tvrtka je prisutna u više od 200 zemalja. U veljači je lansirala inačicu na kineskom jeziku u pokušaju da osvoji najveću populaciju korisnika interneta na svijetu.

hrt.hr

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari