Connect with us

Gospodarstvo

LIPO LI JE HRVAT BITI

Objavljeno

on

Tek prije neki dan obrađenih podataka o smanjenju duga RH po Kratkoročnim kreditima-transakcijama 29.05.2016., već danas se moram ispraviti.
Danas nas  je, uz objavu o rastu BDP-a za 2,7 % na stranicama DZS, vlada RH opet ugodno iznenadila i još jednom dodatno „razoružala“ sve kvazistručnjake, ekonomske nepismenjake, lažne proroke, „depresivce“ i ostale kojekakve  protuhrvatske elemente.

[ad id=”93788″]

Po najnovijem izvješću Ministarstva financija, danas, 31.05.2016. dodatno je smanjen je dug po Kratkoročnim kreditima-transakcijama u iznosu od: 688 000 000,00 HRK!

http://www.mfin.hr/adminmax/docs/REZUL%2031.5.2016…pdf

Kad to pribrojimo brojevima iz analize od 29.05.2016., ukupno smanjenje naše nove VRH, po osnovama Kratkoročnih zaduženja-transakcija iznosi: 2 097 898 710,00 HRK!

Iako sam optimist po uvjerenju, moram priznati da me je sve ovo zajedno, tj. svi pozitivni gospodarski, financijski i drugi pokazatelji, ipak malo iznenadilo. Sve sam ovo očekivao i „predviđao“ od prvog dana „ustoličenja“ naše nove VRH, a osobito kad sam pregledavao prve projekcije Proračuna i prije nego li je dostavljen u Sabor na glasovanje, ali ovakvom brzinom dobrih vijesti, priznajem, nisam.

Danas sam ugodno iznenađen i ujedno radostan zbog  „pogrješke“, „suzdržanosti“, …..

Ni malo me nije iznenadilo, kad sam putem radio valova slušao bivšeg „VRAČA koji proriče unazad“, tj. bivšeg potpredsjednika bivše Kukuriku Kukulele KATASTROFE, koja se igrom slučaja zvala vlada RH, kad je izjavio da je za rast BDP-a zaslužna bivša Kukuriku Kukulele Koalicijska VRH.
Što više, u potpunosti se slažem s izjavom g. Grčića!

DA! Vaša VRH je zaslužna za sve dobre rezultate NAŠE vlade RH, jer ste (Bogu dragom, hvala) OTIŠLI!

Podržavam Vašu izjavu u potpunosti!

Danas je stvarno lijepo Hrvat biti, Hrvatom se zvati!

Napomena: Rast BDP-a 2,7 % u prvom tromjesečju nije najvažniji događaj danas, jer ono najvažnije nam tek slijedi, tj,. dan je ogroman „zamašnjak“ za buduća vremena pozitivnih gospodarskih i financijskih promjena na bolje i to je glavni razlog napada sa svih strana na VRH i pokušaja izazivanja nestabilnosti ili čak i pokušaja rušenja VRH, a to mogu činiti samo i isključivo NEPRIJATELJI RH!

Milivoj Lokas

SVAĐAJU SE, RADE I O TOM ŠUTE

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari