Pratite nas

Komentar

Ljevičari i liberali podmeću ‘kukavičja jaja’, a dio ‘desnice’ na njima sjedi – žalosno

Objavljeno

na

Ilustracija Oluja.info

Stjepan Mesić, Žarko Puhovski, Ivo Josipović, Goranko Fižulić (i ne znam tko to sve još iz tog miljea) “podržavaju” Miroslava Škoru u izbornoj utrci za predsjednika.

Ma stvarno? Eto, tko bi rekao!? Baš “ugodno” iznenađenje.

Treba biti poprilično naivan (blago rečeno), pa povjerovati u njihove dobre i iskrene namjere i u tomu ne vidjeti nakanu stvaranja dodatnog kaosa na “desnici”, odnosno, podmetanje “kukavičjih jaja”. I po starom “dobrom” običaju, dio naše domoljubne javnosti nasjedne na to, nakon čega slijedi unutarnji obračun (tko zna koji po redu) do “istrebljenja”. Ne samo da se “krvimo” međusobno, nego takvim ponašanjem otvaramo prostor njihovom kandidatu – jer jako dobro znamo (ili bi barem trebali znati) kako je jedini izbor te bratije Zoran Milanović.

Sumnjam da među nama koji se smatramo domoljubima ima mnogo onih koji priželjkuju rasplet izbora u kojemu bi kandidat kojega stvarno podupiru ljevičari i liberali zasjeo u fotelju na Pantovčaku.

Pa kad je već tako, zašto se već jednom ne dozovemo pameti?

Svaka izjava koju bilo tko od ljevičara ili liberala da u korist Škore, njemu je “minus” – pa se onda pokreće val negativne kampanje i oštrica netrpeljivosti okreće prema njemu.

Na drugoj strani, aktualnu predsjednicu se blati na sve moguće načine, što je ne rijetko ispod svake civilizacijske razine.

Je li to normalno? I možemo li barem jednom uoči izbora odoljeti tim porivima međusobnih sukobljavanja, odnosno, biti svjesni što je posrijedi i zašto se sve skupa događa upravo tako?

Zar ne bi bilo produktivnije i za nas (kojima je do Hrvatske doista stalo i smatramo se domoljubima) korisnije, malo ohladiti glave i razmisliti prije nego krenemo u javne obračune i blaćenje jedne ili druge strane (u ovom slučaju Škore i KGK)?

Uostalom, zašto bilo koga klevetati i blatiti? Čemu to?

Valjda trebamo imati na umu cilj: a to je da naš “desni” kandidat uđe u drugi krug (po mogućnosti premoćno u odnosu na onog s “druge” strane), a potom “glave na kup” i složno izaći na birališta i dati glas njemu. Ili je (možda) bolje stvoriti takav stupanj animoziteta i netrpeljivosti unutar našeg biračkog tijela prema našem favoritu (tko god to bio) i tako potjerati mlin na vodu Milanoviću koji je jedini ozbiljan kandidat (ma kakav da jeste) te lijevo-liberalne javnosti?

U ovako pregrijanoj atmosferi (što li će tek biti do izbora!?), teško je apelirati na razum i strpljenje i to se ponekad čini Sizifovim poslom, ali ne smijemo dopustiti da nas ponovno “preveslaju” kao što su to činili u prošlosti.

Mi konzervativci smo većina u ovoj zemlji, samo izgleda kako nismo svjesni svoje snage i kad bi se složili, ona druga strana ne bi imala nikakve šanse progurati svoga kandidata.

Uostalom, Zoran Milanović je gubitnik. Izgubio je šest izbora do sada.

Hoćemo li mu mi pomoći da prekine taj niz i odnese pobjedu?

Svaka teška riječ, svaka objeda i diskvalifikacija upućena na adresu bilo kojeg “desnog” kandidata ide na ruku samo njemu. Je li to teško zaključiti i biti svjestan ove činjenice?

Razmislimo malo o svemu, ohladimo glave, ostavimo se prosipanja mržnje i omalovažavanja bilo koga i prestanimo već jednom sjediti na “kukavičjim jajima” što nam ih smišljeno i planski podmeću oni koji ovu državu nikad nisu htjeli i koji bi je najradije izbrisali sa zemljovida!

Zlatko Pinter

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Glasnović: Od memoricida do civilizacijskog suicida

Objavljeno

na

Objavio

Poznavanje povijesti kao grane znanosti integralni je dio geopoliticke pismenosti. Mantra „Zaboravimo prošlost brinimo se o budućnosti“ podsjeća na Pol Potov komunistički režim koji je u Kambodži, u pokušaju da izbriše kolektivnu memoriju, izvršio ‘autogenocid’ nad vlastitim narodom Pobijena je četvrtina stanovništva.

U RH, memoricid je nastavljen na perfidniji način. Kada je drug Bernardić u Hrvatskom saboru predložio da se Hrvatskoj „mora vratiti duh kolektivizacije iz 1948.“ kratko smo se vratili u doba Staljinistčke zime kada su idiotizirane mase pjevale hvalospjeve ‘Velikome’ i ‘Malome Staljinu. „Rodila majka dva junačka sina Tita i Staljina“

Prisilna kolektivizacija, samo u Sovjetskom Savezu i Kini, uzrokavala je smrt desetke milijuna ljudskih bića. U ruralnim područjima, koje su opustošili komunistički odredi, kanibalizam je postao svakodnevna pojava. Kazahstan je, primjerice, izgubio 28 posto stanovištva.

Nitko od HSS-ovaca, koji djele isti svjetonazor kao i drugovi jugoslavenske vjeroispovijesti u SDP-u, nikada nisu dali počast milijunskim žrtvama ‘Gladomora’ koji je priznat kao genocid nad Ukrajinskim narodom.

Do dan danas sustavno se prešućuju masovna ubojstva europskih kršćana nad kojima je izvršen etnički i klasni genocid. To je razlog zašto prosječni građanin ne zna niti jedno ime između nekoliko stotina konclogora u Sovjetskom Savezu, koje je ruski pisac Alekandar Solženjicin nazavao ‘Arhipelag Gulag’. Kroz tu mrežu mučilišta prošlo je oko 20 milijuna, većinom političkih zatvorenika. Oko dva milijuna ostavilo je tamo kosti. Na zidu jedne barake u logoru Kolyma jedan zatvorenik urezao je ove riječi, „ Nemojte nas zaboraviti.“ Uzalud.

Imena sociopata i masovnih ubojica, kao npr. šefovi NKVDa, Genrikh Yagoda i Levrentij Beria, nepoznati su općoj javnosti. Oni, i slični boljševički monstrumi poubijali su više od 100,000 pripadnika klera Ruske Pravoslavne Crkve.

Porušili su 30,000 crkava i samostana i tako bespovratno izbrisali kulturno i vjersko naslijeđe Rusije. Mučili su djecu pred očima roditelja, vršili masovna silovanja i žive ljude zakopavali s leševima. Vodili su rat protiv Boga, privatnog vlasništva, vlastitoga naroda, nacije i obitelji.

Anatolij Lunačarski, prvi sovjetski narodni komesar za obrazovanje izjavio je „Ta mala institucija manira..obitelj..to cijelo prokletstvo… postati će zatvoreno poglavlje.“
Ne trebamo se zavaravati. Brisanje memorije prvi je korak do civilizacijskog suicida.

Jugoslavenski šegrti NKVDa, Jože Boljkovac i Manolić, kao i ostali OZNAŠi, amnestirani su od strane lijevog i desnog krila Partije nakon 1990.
Ti anarho-komunistički ostatci i sljedbenici Frankfurtske škole društvenog inženjeringa ostali su kao crvotočina na tavanu. Prerušili su se u liberale, demokršćane, kozmopolite i ‘ugledne’ novinare i povjesničare.

Sjede u Saboru i predstavljau nas u EU parlamentu. Svakodnevno vodovi politologa, sociologa, ekonomista i psihologa koji su spalili svoje partijske knjižice paradiraju preko naših TV ekrana. To je samo varka. Oni su samo uglađene kopije arhitekta masovnog terora i ‘schillovi’ najkrvavije i najnemoralnije doktrine u zabilježenoj ljudskoj povijesti. Njima se nikada ne može vjerovati, komentirao je Željko Glasnović

 

Željko Glasnović: Živimo u vremenima kada je istina postala hereza

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Hoće li Zovko i HND u Europu poslati i prijevode bljuvotina iza kojih stoje, da svijet vidi kakvim se fekalijama nabacuju na Hrvatsku?

Objavljeno

na

Objavio

Arhiva/foto Hina

Nakon što je policija danas iz zračne luke dr. Franjo Tuđman privela novinara Indexa hr Gordana Duhačeka, očekivano, na stražnje je noge skočila lijevo-liberalna kamarila predvođena onom sramotom od novinarskog udruženja HND-om.

I Hrvoje Zovko, predsjednik te sramote od udruženja (osobno!), odmah je zaprijetio kako će u najskorije vrijeme srodne međunarodne asocijacije biti obaviještene o svemu, dok je njegova kolegica (ne sjećam se imena) vidno šokirana izjavila kako je to „nešto nečuveno“ i da „takvo što u životu nije vidjela“ – baš kao da su (ne daj Bože) naši policajci upucali nekog od njihovih nasred ulice (ili zračne luke).

No, mene zanima nešto drugo.

Hoće li Hrvoje Zovko i njegovi istomišljenici poslati prijevode na engleski, njemački, francuski (itd.) onih bljuvotina iza kojih stoje i brane ih?

Dragi čitatelji, ako tko nije imao prilike do sada pročitati ovaj debilni uradak spomenutog Duhačeka, možete to  vidjeti ovdje:

Zbog uvredljive prerade ‘Vile Velebita’ uhićen novinar Gordan Duhaček

I jedno pitanje za sve normalne ljude zdravog razuma:

Što bi se dogodilo da bilo koji „desni“ medij pravi takve „satire“ na račun primjerice Srba?

Bi li i onda HND i Zovko tako hitro skočili u zaštitu „novinarskih sloboda“ – kao u slučajevima kad se izlijevaju otrovna mržnja, bljuvotine i fekalije na našu zemlju, Hrvate i katolike ?

Zlatko Pinter

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari