Connect with us

Komentar

Ljevičari nisu uspjeli s ocrnjivanjem Trumpa

Published

on

Koje razočaranje ljevičara u svijetu i u Hrvatskoj! Na američkim izborima Trump nije doživio poraz kakav su očekivali. Istina, demokrati će imati većinu u Predstavničkom domu, ali su republikanci zadržali Senat.

Oporba je dobila mogućnost da spriječi neke Trumpove poteze i zakone, ali njegov položaj nije nimalo poljuljan. Pa će i ubuduće trebati napuhavati “razloge” za njegov pad koje ljevičari objavljuju tako reći svaki dan.

Nevjerojatan je nesklad između te nesnošljivosti i mržnje prema američkom predsjedniku i potpore koju mu je i na ovim izborima dao američki narod.

Pokazalo se da su gospodarstvo koje cvate i obrana američkih nacionalnih interesa mnogo jači od ocrnjivanja Trumpa, nezapamćenog u povijesti odnosa javnosti prema nekom državniku u Americi i svijetu.

Nedavno je jedan lijevi hrvatski portal objavio tekst u kojem se mimo svih novinarskih pravila i morala Trump optužuje već u naslovu – “Trumpova opsesija Sorosem se nastavlja; sad tvrdi da financira migrantske karavane koje stižu iz Srednje Amerike”.

Nije Trump ni prvi ni jedini koji je za takve i slične nepodopštine upro prstom u međunarodnog smutljivca Sorosa, ali on mora biti kriv. To ljevičarsko “mora” od Francuske revolucije do danas pokosilo je tolike ljude i posve izvrnulo moralne kriterije.

Milan Ivkošić / Večernji list

 

TRUMPOV EKONOMSKI BOOM Nezaposlenost u SAD-u najmanja u pola stoljeća

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari