Connect with us

Vijesti

Ljevičari upali na tribinu Darija Kordića – publika ih skoro pretukla

Objavljeno

-

U utorak je u studentskom domu Stjepan Radić svjedočanstvo vjere iznio haaški uznik Dario Kordić.

Govorio je o trenutcima najveće patnje tijekom dugih 17 zatvorskih godina i kako je ondje susreo Boga koji ga je promijenio i kako je iz njega crpio mir i snagu.

Kordić je na tribini pod nazivom ‘Bog iza rešetaka’ opisivao svoj put od ulaska u zatvor pa sve do izlaska. Rekao je kako je Bog čistio njegovu dušu. „Ja sam u svom srcu čuo glas koji je govorio: Dragi moj sine, prepusti se u moje ruke, tvoju parnicu ću ja voditi“, kazao je.

Rekao je da je Hrvatska „Kristova“ i kako će ju mladi dovesti na svjetsku scenu. Pozdravio je branitelje u publici i generala Miju Jelića. Na tribini je navodno bio i Joe Šimunić, piše 6yka.com.

U nekom trenutku na tribinu su upala i četiri ljevičarska aktivista koji su počeli skandirati „ratni zločinac“ te su nosili natpis „Dario Kordić – ratni zločinac.“ Na takav potez aktivista žustro je reagirala publika i izbacila ih iz dvorane. Moderator je smirivao situaciju dok je Kordić rekao „Bože oprosti im, ne znaju što rade.“ Kordić je poručio kako se moli i za dobronamjerne i nedobronamjerne.

Ljevičarski aktivisti smatraju da je neprihvatljivo da se nekome poput Darija Kordića daje prostor u jednom studentskom domu. „Umjesto da profesori, akademici i književnici drže predavanja, drže ih osuđeni ratni zločinci koji kroz opaske i viceve relativiziraju što su napravili“, ustvrdio je neimenovani aktivist kako navodi 6yka.com.

Tribinu ‘Bog iza rešetaka’ organizirao don Damir Stojić koji ju je završio molitvom. Rekao je da je pozvao Kordića zato što je Kordić čovjek koji je upoznao Krista. U organizaciji tribine sudjelovao je i Zavičajni klub hercegovačkih studenata.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas