Connect with us

Komentar

Ljevičarski mediji u Hrvatskoj Trumpa ne podnose do bjesnila

Published

on

Ljevičare ne zanima bolji život, samo vlast

Ljudi moji, je li to moguće? – rekao bi pokojni Mladen Delić. Ovaj put nije riječ o Radanoviću i njegovu golu, nego o kolegi Damiru Karakašu i njegovu tekstu u Večernjaku pod naslovom “Birače zanima bolji život i zato Trump ima šanse”.

Tako rijetkom tekstu u kojem možete pročitati i da se sada u Americi bolje živi, gospodarstvo raste, nezaposlenost je rekordno niska, smanjuje se broj ilegalnih useljenika…

Otkad je izabran za predsjednika SAD-a, Trump je svakodnevna meta ljevičarskih medija i ljevičarske javnosti, proglašavan je zatucanim, glupim, arogantnim, imao je mali milijun afera, svi su ga suradnici napuštali, a sada demokrati traže da mu se izglasa nepovjerenje.

Od Francuske građanske revolucije do danas ljevica ponavlja isto ocrnjivanje protivnika, izmišljaju se skandali, pronose laži, trijumfira zbog nestašica koje se i umjetno stvaraju, a lijevim elitama najmanje je stalo do boljeg života ljudi. Zanima ih samo vlast i redovito se materijalno stanje građana pogorša čim je osvoje.

Ljevičarski mediji u Hrvatskoj Trumpa ne podnose do bjesnila, i što se njih tiče on odavno više nije američki predsjednik. Ali pojavi se i pokoji drznik koji mu proriče još jedan mandat. Nečuveno

Milan Ivkošić / Večernji list

 

Trump: Došlo je vrijeme da Meksiko, uz pomoć SAD-a objavi rat narko kartelima i zbriše ih sa lica zemlje

 

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari