Connect with us

Magazin

Ljubić i Vlahović: Koga i što skriva javna galama o drukerima?

Objavljeno

-

U večerašnjoj emisiji “Kreatori istine” razgovaralo se o različitim kriterijima u Hrvatskoj kad je u pitanju tzv. drukanje.

Gledatelji mogu usporediti opasan raskorak u pristupu Pernarovom i Bujančevom egzibicionizmu, koga je nerazumno isključiti iz konteksta suradnje sa stranim službama, ali, koji ni izbliza nije uzporediv s nizom nevjerojatnih kleveta i obavještajnih optužbi protiv hrvatskog naroda i države s najviših državnih pozicija.

Zašto se u problem Zambija umiješala pravobraniteljica za ravnopravnost spolova, kad se spolni profil sudionika nigdje nikada nije spominjao?

Kako provokatori i redikuli, a možda i agenti s desnice pomažu Sandri Benčić i antifa spektru u skretanju pozornosti s potencijalnog kriminala, ali i debakla države, pri čemu šokantna saznanja Odbora za obitelj Sabora i predsjednice Vesne Vučemilović ostaju potpuno po strani.

Kakvu poruku šalje Plenković svojim javnim stavovima o slučaju Zambija, koliko njegova komunikacija ide na ruku onima koji ga povezuju sa strankom Možemo i sorošovskim političko-aktivističkim organizacijama, je li to greška u komunikaciji ili svjesna skrivena politička poruka javnosti, ali i HDZ-u?

U emisiji je gledateljima preporučena mrežna stranica, koja se nedavno pojavila u Hrvatskoj s iznimno stručnim analizama niza globalnih i unutarhrvatskih procesa, s informacijama koje se ne mogu naći u javnom prostoru.

Nominirani su kandidati za televizijskog redikula 2022.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari