Connect with us

Komentar

Ljudi odlazi od Škore, ali se pjevač sebi ne vraća

Published

on

Sve je očitije da se Miroslav Škoro počeo baviti politikom kako bi svojoj pjevačkoj moći i ugledu zasluženima u lakoj glazbi dao težinu koju kao pjevač nije imao.

Nasjeo mu je svojedobno bio i najpoznatiji hrvatski vinar Ivan Enjingi, jedan od osnivača Škorine stranke, ali smo ubrzo čitali Enjingijeve izjave u naslovima o razlazu – “Tamo se okupila samo ekipa koja traži političko uhljebništvo”, “Otišao sam kad sam vidio kakve propale političare okuplja oko sebe” itd.

Sada je “milo moje” napustilo i dvoje možda najznačajnijih članova DP-a – saborski zastupnici Karolina Vidović-Krišto i Milan Vrkljan. I ovaj se put vidjelo da Škoro bar u nečemu ima političkog talenta – u uporabi frazica kojima ogrće svoju političku slabašnost.

U priopćenju iz njegove stanke među ostalim se kaže: “Milan Vrkljan, čovjek bez izbornog legitimiteta i talac Vilija Beroša, već duže vrijeme u dogovoru s vrhom HDZ-a priprema udar na DP, a Karolina Vidović-Krišto je tek kolateralna žrtva koju je vješto izmanipulirao.”

Znate li zašto je svojedobno šibenski gradski vijećnik Ivo Glavaš napustio Most? Jer je Most podržao jednog od dvoje kandidata HDZ-a na predsjedničkim izborima – Miroslava Škoru.

Milan Ivkošić/vecernji.hr

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari