Connect with us

Komentar

Luka Mišetić: ‘Pupovac je organizirao Vučićev posjet Jasenovcu da izbalansira što je SDSS priznao genocid u Srebrenici’

Objavljeno

-

Zastupnik i predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac održao je danas izvanrednu konferenciju za novinare.

Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac izjavio je u nedjelju da se nije smjelo dogoditi da srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić ne može u Jasenovac, ali nije rekao koga za to smatra odgovornim.

“Do ovakve situacije i do ovakvog odlučivanja nije smjelo doći. Nije se smjelo dogoditi da predsjednik Srbije ne može doći u posjet Jasenovcu”, rekao je predsjednik najveće srpske stranke u Hrvatskoj.

Najveći je problem izostanak komunikacije, smatra Pupovac, iako je dao naslutiti da su dvije strane ranije razgovarale o Vučićevom dolasku u Jasenovac.

“Postojala je u dva navrata komunikacija kad bi se to trebalo dogoditi pa je odgođeno. Ovaj put nije bilo komunikacije”, kazao je i dodao da je njegov pokušaj da to komunicira “propao”.

Na današnju konferenciju za medije reagirao je hrvatski odvjetnik s američkom adresom Luka Mišetić koji je podsjetio kako je SDSS prvi puta ove godine priznao genocid u Srebrenici.

“Ovaj tjedan je bila komemoracija genocida u Srebrenici, što je Pupovčev SDSS prvi put priznao. Pa je Pupovac brzo organizirao Vučićev posjet Jasenovcu kako bi izbalansirao ono što je ovaj tjedan napravio sa Srebrenicom. Sada Pupovac radi kontrolu štete”, komentirao jeLuka Mišetić.

Ressler: Srbijanski provokatori više ne mogu paradirati po hrvatskom teritoriju

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari