Pratite nas

Politika

Lustracija je demokratska revolucija!

Objavljeno

na

Za lustracijama hrvatski narod godinama vapije.

Zar će RH biti jedina država u Europskoj uniji bez lustracije bivših komunističkih, kod nas jugo terorista.

Ovom Republikom Hrvatskom vladaju jugokomunistički satrapi koji su bili cijelo vrijeme protiv samostalne RH.

Jedan Stipe Mesić stari udbaš još od 1956. bio se samo pritajio u strahu od odmazde hrvatskih branitelja u vrijeme Domovinskoga rata s jedne strane a s druge od strane četnika Slobodana Miloševića koji nisu razlikovali Hrvate kao svoje glavne neprijatelje.

Ne zaboravimo kako je Slobodan Milošević sa svojim velikosrpskom zločinačkom memorandumskom agresijom bio zaprijetio i okorjelim hrvatskim komunistima pa su i hrvatski zločinački udbaši bili prinuđeni zbog vlastite sigurnost prihvatiti državotvornost RH protiv koje su bili cijeloga života. Mesić se hvali sa svojim ocem Josipom “Tovariščem” koji da mu je uzor dok podravski kraj zna za njegove i Manolićeve zločine u ratu i poslije rata nad tim jadnim hrvatskim braniteljima i domoljubima, koje su sa jahaćih konja gađali u onim bleiburškim kolonama smrti.

Jedan Ivo Josipović je sin zloglasnog udbaša Ante Josipovića koji je od partizanskih dana i likvidacija širokobrijeških svećenika franjevaca četrdeset pete pa preko Golih Otoka i sve do onoga Hrvatskog proljeća bio jedan od najzloglasnijih progonitelja Hrvata.

I njega njegov sin Ivo slavi kao svojega uzora. Ivo je neprestano uzvikivao “nova pravednost” što je u biti značilo nove toljage za ustaške zmije po RH što je tražio po Knesetu Izraela.

Jedan Josip Perković je daleko bolji Hrvat od jednoga Mesića ili Josipovića. On je tijekom Domovinskoga rata domoljubno surađivao sa predsjednikom Tuđmanom i braniteljima RH.

Jedna Vesna Pusić je potpuno odnarođena jugokomunjarka koja mrzi sve što je hrvatsko. Zar nije stalno po sabornici uzvikivala kako je RH nastala na zločinu. A njezin brat Zoran je najbolji prijatelj jednome četniku Savi Štrpcu u Beogradu.

Oni sve rade protiv RH i hrvatskoga naroda u cijelosti.

Tako se ponaša i cijela Kukuriku koalicija i bez lustracija nema spasa Hrvatskoj i Hrvatima. Ako bi na predstojećim izborima opet bio biran jedan Ivo Josipović to bi bila hrvatska tragedija i u EU, ili pak Zoran Milanović koji se ponaša kao pravi jugoterorist vrijeđajući branitelje Domovinskoga rata sa “slučajnom državom” ili vukovarskim pločama.

Pravo je čudo da hrvatski branitelji imaju snage da se održe u miru. Lustracija je jedini spas za Hrvate i Hrvatsku u EU. Nitko ih ne želi proganjati, ali oni moraju sići s političke pozornice u Hrvatskoj. To je sukladno svim europskim deklaracijama o demokraciji u EU.

braniteljski-portal.hr

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Politika

KNEZOVIĆ: Mnogi u Sarajevu i dalje zagovaraju fašizam i nametanje predstavnika Hrvatima

Objavljeno

na

Objavio

facebook komentari

Nastavi čitati

Politika

Tomislav Saucha: Od prvog dana znam da s tim nemam veze i ja ću to dokazati!

Objavljeno

na

Objavio

Bivši predstojnik premijerova ureda Tomislav Saucha, protiv kojeg je u petak Uskok podigao optužnicu, izjavio je da mora najprije vidjeti što u njoj piše te je ustvrdio kako nema moralnu odgovornost jer nije kriv za ono što ga se tereti i da neće dati ostavku u Saboru.

“Nažalost, ne mogu vam ništa komentirati. Nisam dobio fizički tu optužnicu, moramo vidjeti ja i moji odvjetnici što uopće u optužnici piše. Meni je to na neki način logični slijed i u ovom trenutku zaista ne mogu ništa više komentirati. Moj odvjetnik će dati kratku izjavu za medije”, najavio je Saucha novinarima u Saboru.

Tomislav Saucha i njegova tajnica Sandre Zeljko terete se za zlouporabe položaja i ovlasti te krivotvorenje službene isprave, odnosno pomaganje u tim nedjelima zbog čega im prijete bezuvjetne zatvorske kazne.

“Ja i dalje stojim pri tome što sam govorio svih ovih mjeseci, a to je da to nisam napravio, da ni za što nisam kriv”, kazao je Saucha.

Na pitanje hoće li nastaviti raditi u Saboru s obzirom da je i član nekih saborskih odbora Saucha je rekao: “Odbor za zakonodavstvo nema apsolutno nikakve veze s ovime, to je odbor kao i svaki drugi. Ja sam saborski zastupnik i nastavit ću i dalje raditi svoj posao”.

Komentirao je i poziv Ivana Vilibora Sinčića (Živi zid) na ostavku rekavši kako ga on može pozivati na ostavku, no da u Hrvatskoj još uvijek vrijedi načelo presumpcije (nevinosti) . “To što je podignuta optužnica ne znači automatski da sam ja optužen i presuđen. Oni su ti koji meni moraju dokazati krivnju. Ja znam od prvog dana da ja s tim nemam veze i ja ću to dokazati, sasvim sigurno”, uvjeren je Saucha.

Upitan o svojoj moralnoj odgovonosti odgovorio je: “Kakva moralna odgovornost kada nisam kriv za ono za što me terete. Vi mislite da svaki put kada se protiv nekog podigne optužnica, netko bi morao dati ostavku. Što nisam dovoljno oko svega ovoga imao problema i prošao kroz dovoljno toga, da sada kada netko inzistira, da bi trebao dati ostavku? Neću”.

Uskok Sauchu tereti da je kao predstojnik ureda bivšeg premijera Zorana Milanovića lažirao putne naloge i zajedno sa svojom tadašnjom tajnicom Sandrom Zeljko nezakonito stekao 580 tisuća kuna. U proširenju istrage Sauchu je Uskok osumnjičio da je akontacije za fiktivne dnevnice dijelio sa Zeljko, nekadašnjom “krunskom svjedokinjom” u tom slučaj. (Hina)

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Podržite nas

Podržite našu novu facebook stranicu jednom sviđalicom (like). Naša izvorna stranica je uslijed neviđene cenzure na facebooku blokirana.

Komentari