Connect with us

Vijesti

Mađari na granicu šalju vojni konvoj

Objavljeno

on

Nastavlja se izbjeglička kriza u Hrvatskoj. Od početka krize do jučer u 13 sati u Hrvatsku je ušlo oko 21 tisuća migranata.

Mađarska je na granicu s Hrvatskom poslala vojsku, piše Daily Mail. Konvoj tenkova i oklopnih vozila sa 100-tinjak vojnika viđen je na cesti kod Nagykanizse.

MUP je sinoć javio da je tijekom subote iz Tovarnika prema mađarskoj granici otišlo 28 autobusa migranata, dok je vlak s kolodvora odvezao oko 1000 migaranata. U Sloveniju je iz Hrvatske tijekom posljednjih dana ušlo ukupno više od 2000 izbjeglica.

Za sav promet zatvoreni su granični prijelazi sa Srbijom (osim GP Bajakovo): Ilok, Ilok 2, Principovac, Principovac 2, Tovarnik, Erdut i Batina, zbog povećanog dolaska migranata. Obustavljen je promet i sa Slovenijom na graničnom prijelazu Harmica. Obilazak je preko Kraja Donjeg, javlja HAK. Na graničnom prijelazu Bregana do daljnjega je obustavljen promet teretnih vozila (kolona je duga oko 2,5km), a na GP Bajakovo kolona teretnih vozila na izlazu iz zemlje je oko 11 km.

UŽIVO:

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari