Connect with us

Analiza

„Magična granica“od 25 milijuna turističkih noćenja je premašena u kolovozu

Objavljeno

on

Završeni su prijevremeni Izbori u RH. Sve oči javnosti usmjerene su na analize izbornih rezultata, veselju, tugovanju, trgovanju, „muljanju“ i ostalim zanimacijama, ali to ne može  umanjiti ili sakriti ovu, još važniju analizu i redovna izvješća gospodarskih povijesnih uspjeha RH.

Namjerno i baš danas, u sjeni zbivanja postizbornih događanja, potpisnik ovih redaka našao je za shodno objaviti još jednu radosnu vijest.

Ono što je bilo daleko, dogodilo se.

Jedan od najdugovječnijih Grafikona na početnim stranicama DZS odlazi u povijest!

 ( 06.10.2016. četvrtak )  

bal1Poslije godina promatranja, uspoređivanja, nadanja, napokon možemo biti još radosniji jer će Grafikon na slici poviše ostati samo negdje u arhivama, u nekom kutu pomalo sramežljivo, ali i upozorenje svima nama, a ne samo onima koji se bave turističkom djelatnošću.

Novi Grafikon na stranicama DZS, s drugim i većim brojevima od ovih s lijeve strane postat će, uz to što će biti „novi“, obvezujući i upozoravajući s porukama svima nama: „Pamet u glavu!“, „Razborito vodite Državu!“, „Politička – gospodarska – sigurnosna situacija je važnija i od nas samih i našeg „ega“,  „sebeljublja“ i „narcisoidnosti“, „ucjena“, ……. „

„Magična granica“, samo sanjiva od postanka naše mlade Države, o većem broju od 25 milijuna turističkih  noćenja u jednom mjesecu je premašena u kolovozu 2016.!

Samo usput spominjem i današnju objavu sa stranica DZS koja glasi: Dobro je!

bal2(Nadam se da nikom ne moram ponavljati da je RH u povijesnom gospodarskom, „uzletu“ što potvrđuju svi dostupni podatci: Rast BDP-a u prvom tromjesečju 2016. od 2,7 %, rast BDP-a u drugom tromjesečju od 2,8 %, te očekivani „šokantan“ rast BDP-a u trećem tromjesečju iznad 3 % !)

Kao i na svakoj torti, red je da je dodatno ukrašena, a ovu je ukrasilo Ministarstvo financija RH današnjom objavom na svojim službenim internetskim stranicama. Riječi iz slike ispod nam govore „uvod“ u ono što će g. Zdravko Marić, stručnjak nad stručnjacima, skroman i gospodin, javno objaviti za koji mjesec, tj. da je povijesni proračun RH u SUFICITU, a ne u kroničnom deficitu!

bal3Hrvatska ide dalje unatoč i usprkos!

 

Milivoj Lokas/Kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR