Connect with us

Politika

Majdandžić: Maknut sam iz predsjedništva HSS-a jer idem kao nezavisni kandidat

Objavljeno

-

foto HINA

Nezavisni kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Ljubomir Majdandžić izvijestio je u utorak da je maknut iz Predsjedništva HSS-a zato što se kandidirao kao nezavisni i odmaknuo od politike Kreše Beljaka.

“Današnja vijest kako više nisam voditelj Stručnoga Vijeća HSS-a niti član Predsjedništva stranke, samo zato što sam se kandidirao kao Nezavisan kandidat za gradonačelnika Grada Zagreba i zastupnika za Gradsku skupštinu, nije me iznenadila”, napisao je Majdandžić u priopćenju.

Dodao je da ga nitko iz središnjice stranke nije obavijestio o odluci da ga se makne s tih funkcija.

“Ako je riječ o zajedničkoj odluci predsjedništva HSS-a, čiji sam i ja bio član do danas, zamolio bi ih da mi se omogući obratiti se i obrazložiti razloge moje odluke vezane za nadolazeće izbore u Gradu Zagrebu”, poručio je.

Prošli tjedan najavio je da će se kandidirati na izborima za gradonačelnika Zagreba kao nezavisni kandidat te naveo da time čini odmak od politike Kreše Beljaka, “nezadovoljan njegovim neradom i neodlučnošću pred lokalne izbore u Zagrebu”.

“Njegove loše politike se ovime samo nastavljaju na brojne krive poteze na razini cijele Hrvatske, što potvrđuje nezadovoljstvo većinskog broja članova HSS-a. Beljakov standard kršenja statuta je univerzalan samo njemu”, ocijenio je Majdandžić u priopćenju.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas