Pratite nas

Zanimljivosti

Makedonija zabranila srpsku glazbu

Objavljeno

na

Makedonija od 1. listopada uvodi zabranu emitiranja glazbe srpskih glazbenika na svim radio i televizijskim postajama na teritoriju države.

Odluku je donijelo Udruženje za zaštitu autorskih i muzičkih prava na zahtjev organizacije glazbenih autora Srbije SOKOJ.

“Razlozi za odluku da se zabrani korištenje njihovog repertoara proizilaze iz činjenice da je Ministarstvo kulture predložilo Pravilnik o tarifama za korištenje glazbe autorskih djela, i prema njemu se njeno korištenje, koje je već ranije bilo smanjeno na 50 posto, sada povećava na zabranu od 100 posto”, izjavili su iz ZAMP-a, prenose srpski mediji.

Još 20. rujna je u Makedoniji na snagu stupila zabrana o emitiranju glazbe koja je zaštićena autorskim pravima u toj organizaciji.

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Lifestyle

Poljubac predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović sa suprugom Jakovom oduševio navijače

Objavljeno

na

Objavio

PIXSELL

Publika u Splitu poljubac predsjednice popratila je pljeskom i skandiranjem

oljubac predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović sa suprugom Jakovom oduševio je navijače u Spaladium Areni tijekom rukometne utakmice sa Srbijom.

Naime, običaj je da se par kojega uhvati kamera mora poljubiti, a gledatelji u dvorani to vide na velikom ekranu.

Ovaj je put kamera zumirala predsjednicu i njenog supruga u loži pa Kitarovićima nije bilo druge nego prihvatiti pravila igre.

Publika u Splitu poljubac predsjednice popratila je pljeskom i skandiranjem. Još jedna potvrda odlične atmosfere na otvaranju Europskog prvenstva, komentirao je  vecernji.hr.

facebook komentari

Nastavi čitati

Zanimljivosti

Najbolje snimke napravljene GoPro kamerom u 2017. (VIDEO)

Objavljeno

na

Objavio

GoPro poznat je po svojim uzbudljivim snimkama visoke kvalitete. Ovo je kompilacija najboljih isječaka 2017. godine

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Podržite nas

Komentari