Connect with us

Reagiranja

MAKS IZDAO ZAPOVIJED! ‘Zapovijedam obranu Zagreba od partizana!’

Objavljeno

-

Kad bih ja imao mogućnost i poluge vlasti, onda bih zbog nasrtaja na svehrvatsko koje se već duže godina odvija nad Hrvatskom i Hrvatima, onda bih izdao ovakovu zapovijed…

[ad id=”68099″]

Maks

Maks

Mario Maks Slaviček, branitelj prepoznatljiv po osebujnom pristupu kada je u pitanju ugroza identiteta hrvatskog naroda, ali i po svojoj dosljednosti, nije dobro prihvatio najavu petodnevne proslave obilježavanja 70-godišnjice oslobođenja Zagreba.

“Kad bi Hrvatskom upravljali državotvorni Hrvati, kad bi bilo sloge i zajedništva, kad bi se učila istina i povijest o Hrvatskoj. Kad ne bi neokomunisti, UDBA-ši, KOS-ovci i njihove sluge drmale sustavom Hrvatske.

Kad bih ja imao mogućnost i poluge vlasti, onda bih zbog nasrtaja na svehrvatsko koje se već duže godina odvija nad Hrvatskom i Hrvatima a kulminira okupacijom Zagreba od strane Partizana i domaćih izdajnika ovih dana, kad bi se mene i ljude poput mene pitalo onda bih izdao ovakovu zapovijed

H.V.R ČUVARI DOMOVINE

MINISTARSTVO DOMOVINSKE SIGURNOSTI

ODJEL INFORMACIJSKE SIGURNOSTI

ODJEL ZA LUSTRACIJU I ABOLICIJU

ODJEL ZA POVIJEST JEZIK,PISMO I ĆUDOREĐE

Klasa:023-08/02-08/15

Ur.Broj:511-08-02-08-742

Zagreb: 02.kolovoza 2015

ZAPOVIJED ZA OBRANU GRADA ZAGREBA

Hrvatska vojna izvještajna služba MINISTARSTVA DOMOVINSKE SIGURNOSTI ovim dokumentom MDS br. 36-1 od 02.05.2015. god., izvješćuje Hrvatski narod i pučanstvo grada Zagreba da Prema raspoloživim podatcima o dosadašnjim borbenim djelovanjima postoje saznanja kako su Partizani na Zagrebačkom prostoru i šire upotrebljavali i u potrebljavaju aktivnosti, ikonografiju te obilježja totalitaranog antihrvatskog komunističkog režima te namjeravaju iste primjenjivati posebno kroz diverzantsko-teroristička djelovanja putem antihrvatskih medija, političara, udruga i asocijacija kao i takovih pojedinaca. Objekti napada bili bi u suštini putem javnog i medijskog djelovanja Hrvatice i Hrvati u stambeni područjima grada Zagreba i to na položajima , Zagreb Centar, s te druga područja javnih okupljanja. Napad na Hrvatsku nacionalnu svijest odvijat će se kroz Komemoracije, tribine, izložbe, konferencije, koncerte, zakuske, radionice i seminare, sve to započinje dana, 6. svibnja i trajat će do 10.svibnja, a kulminacija napada najavljuje se za sam dan 8. svibnja., kada će se antihrvatsko djelovanje, na različite načine, održavati kroz cijeli dan na više lokacija glavnoga hrvatskoga grada.

Cilj ovih napadajnih i subverzivnih djelovanja je nanošenje štete istini o Hrvatskoj povijesti kako države tako i Grada zagreba. Veličanje antihrvatskih elemenata i snaga koje su u povijesti djelovale protiv samostalnosti hrvatske države i naroda.

PROCJENA NEPRIATELJSKIH SNAGA:

Temeljem obavještajnih podataka u napadajnim aktivnostima na hrvatsku državotvornost sudjelovat će u napdajnim aktivnostima:

GONG, Documenta, Mreža antifašistkinja Zagreba i ostale srodne udruge već danima najavljuju veliko obilježavanje 70. godišnjice oslobođenja Zagreba i pobjede nad fašizmom.

LOGISITČKA POTPORA

NEPRIJATELJSKIH ANTIHRVATSKIH SNAGA: organizirano pod pokroviteljstvom Vlade RH, Grada Zagreb, Gradske Skupštine Grada Zagreba i Zajednice udruga antifašističkih boraca i antifašista Zagrebačke županije i Grada Zagreba…

Iz svega rečenoga izdaje se svim hrvatskim nacionalnim, i nacionalno osvještenim snagama sljedeća:

– Na temelju Ustavnih prava iz članka 17. Članka 35. Članka 43. Ustava RH a u cilju primjene povijesnih, etičkih, nacionalnih, tradicionalnih, domoljubnih načela borbe protiv natihrvatskih djelatnosti unutrašnjih i vanjskih neprijatelja hrvatske opstojnosti i državotvornosti

Z A P O V I J E D A M

  1. Svima nacionalno osvještenim državotvornim Hrvaticama i Hrvatima ignorirati i bojkotirati medijske istupe subvezrzivnih antihrvatskih elemenata, medija, organizacija i pojedinaca.

  1. Samorganiziranje pučanstva u svim dijelovima Hrvatske na otpor politčkim organizacijama i strukturama koje su hrvatsku potčinile i poredaju u ruke najezdi ostatka komunizma i Partizana.

  1. Ujedinjavanje i samoorganiziranje udruga Hrvatskih Branitelja u jednu jedinstvenu organizaciju po načelu Senata u kojem bi svi predsjdnici brnaiteljskih udruga proisteklih iz DOR-a svoje barjake podčinli Hrvastkom državnome stijegu, te time stvorili jaku obrambenu snagu kao korektiv svim tim ranije pobrojanim ANTIHRVATSKIM ELEMENTIMA u javnom i političkom prostoru Hrvatske.

  1. U provedbi ove zapovjedi povoditi se načelima sloge, solidarnosti i na temeljima Hrvatske borbe za samostalnost i neovisnost od stoljeća sedmog do današnjeg dana.

  1. Po žurnom postupku pokrenuti postupak Lustracije i ukidanje abolicije, refererirajući se na razdoblej 1945-2015

  1. Ova zapovijed stupa na snagu ODMAH, a za njenu provedbu činim odgovorne sve predsjednike Braniteljskih udruga, umirovljene Hrvatske Časnike, Dočasnike i vojnike”

” U Mislima Domovina, U Srcu Odanost, U Desnici Snaga”

BOG I HRVATI – ZA DOM SPREMNI !

U Zagrebu 02.svibnja 2015 H.V.R ČUVARI DOMOVINE- Pokret Ustanici

Mario Maks Slaviček

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari