Pratite nas

Komentar

Maks Slaviček: “Djelovanje Srbo-komunističkih medija pod krinkom antifašista”

Objavljeno

na

DJELOVANJE SRBO-KOMUNISTIČKIH MEDIJA pod krinkom ANTIFAŠISTA KOJE PLAĆA HRVATSKI NAROD kroz “HRVATSKU VLAST” putem poreza.

http://www.portalnovosti.com/juraj-hrzenjak-hude-jame-ne-bi-bilo-bez-ranijih-ustaskih-zlocina

Reakcija na izjavu, tekst koji je izjava gospodina druga Juraja Hrženjaka kako Hude Jame ne bi bilo da nije bilo Ustaša. Objavljenoj u glasilu srbijanske nacionalne manjine u Hrvatskoj zvanoj Novosti, a koje HRVATI plaćaju 3,5 milijuna kuna goišnje. Hrvati plaćaju da bi ih se vrijeđalo,obezvrijeđivalo naše pretke,rođake,djedove i stričeve, da bi se pljuvalo po težnji Hrvatskog naroda za slobodom.Zašto to dopuštaju „Hrvatske vlasti“? Bi li to dopustili drugovi iz komiteta činiti Hrvatima da je ostao stari njima najdraži komunistički režim i država? Činjenice kazuju kako ne bi….Već biste bili hapšeni,isljeđivani i dobili dugogodišnje zatvorske kazne a list bi bio zabranjen. I zato….

Imam im jednima, drugima i trećima kao Hrvat, Hrvatski Vojnik kazati slijedeće:

Citirajući ću Dr. Ivu Korskog židova iz Osijeka koji je napisao Bibliju Hrvatskog nacionalizma koja se proučava i na američkim sveučilištima u kojoj piše:

” Hrvatski nacionalizam je obrana hrvatske zajednice i hrvatskih predaja od svih unutarnjih ili vanjskih snaga koje žele tu zajednicu osloboditi ili joj oduzeti njezin poviješću oblikovani značaj. Taj nacionalizam jača kao obrambena kategorija kada postoji veća ugroženost, a slabi kada nema ugroženosti. “

Razvidno je vrlo štetno, kroz medijuskuagresiju kao nastavak ratnih sukoba u kojima su izgubili oružani boj DJELOVANJE SRBO-KOMUNISTIČKIH MEDIJA pod krinkom ANTIFAŠISTA KOJE PLAĆA HRVATSKI NAROD kroz “HRVATSKU VLAST” putem poreza.

Stoga imam im jednima, drugima i trećima kao Hrvat, Hrvatski Vojnik kazati slijedeće:

Po logici gospodina druga Juraja Hrženjaka i takvih, negdašnjih  SKOJ-evaca,Komunista i Partizana koji su branili i čuvali diktaturu proletarijata ubijajući i bacajući u jame sve neistomišljenike MI HRVATI smo pogriješili što nismo postupali na način koji opravdavaju kad smo OSLOBODILI HRVATSKU od njihova režima (barem smo tako mislili).Trebali smo slijedom ove njihove doktrine i logike nakon Domovinskog Oslobodilačkog Obrambenog rata postupiti po njihovoj doktrini sve ih lijepo eliminirati,likvidirati i ne bi nam nitko zamjerio jer eto po antifašistima ,komunistima i partizanima tako se obračunava sa neistomišljenicima i neprijateljima države i naroda???

Tko je kakav bio u prošlosti vidi se iz sadašnjosti, naime teza kako su Hrvatski nacionalisti i hrvatski nacionalizam genocidni kao i državno uređenjei država za koje su se tada borili pada u vodu. Pada u vodu jer se po ponašanju i odnosu potomaka Ustaša i NDH vidi kako se ponaša Hrvatski nacionalist, Hrvatski domoljub i vjernik. Hrvat vojnik sin,unuk Ustaša pruža život poraženom protivniku, Hrvat nacionalist vojno-politički poraženom neprijatelju kao zabludjelom od svoga stada tzv. Hrvatu oprašta a kroz pomirbu i amnesti-aboliciju težeći miru u slobodnoj ,samostalnoj novonastaloj Nezavisnoj Državi Hrvatskoj zvanoj Republika Hrvatska, Taj isti Hrvat,vojnik,nacionalist razrješava grijeha,progona i osvete nad onima koji njegovu državu i njegov narod ubijaju,trpaju u logore, progone sa kućnih ognjišta amnestijom i abolicijom…To pokazuje tko je,koja ideologija i čiji režim,država vlast,čija zastava,grb i oznake i čiji te vojnik je postao, bio i ostao genocidan slijedeći ideologiju komunizma.komunističke partije,kominterne i diktature proleterijata danas perfidno umotane u frazu antifašizam.

I kako se nama Hrvatima pobjednicima u nametnutom ratu kojeg su pokrenuli nasljednici i pripadnici komunističke partije Jugoslavije (kasnije Srbije) i njihovih pandana u RH kako nam se topraštamo,oslobađamo i aboliramo vlastite krvnike to vraća? Opstruiranjem, degradiranjem, potkopavanjem i blaćenjem branitelja od strane tih istih stvorova koji su se zahvaljujući tim našim dobročinstvima i našoj borbi za demokraciju,putem te iste demokracije dokopali političkih poluga kroz stranke nasljednice ideologije režima kojeg smo pobjedili. Podrivanjem države za koju lažno tvrde kako je nastala na komunističkoj ideologiji i klasnoj borbi, rekoh ranije danas umotanoj u naziv i frazu antifašizam. E gospodo, negdašnji drugovi, neće proći ta Vaša teza koju ste lažima branili desetljećima. Naše žrtve nisu samo brojevi,poput lažnih cifri kojima optužujete Hrvatsku državu i narod. Vi i vaš 10-ti po rangu krvnik J.B.Tito ćete odgovarati, a istina će Vas pobijediti.. Istina i Hrvatska vjera U Boga,rod i dom.

Slaviček Maks Mario

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Krstičević: Hrvatska ne treba brinuti zbog radnih sporova MORH-a

Objavljeno

na

Objavio

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević poručio je u utorak da Hrvatska ne treba brinuti zbog toga što je MORH izgubio radni spor, pa jednom vojniku mora isplatiti više od 300.000 kuna, a prijeti mu još oko 4000 sličnih sporova.

Krstičević je na novinarsko pitanje o izgubljenom radnom sporu odgovorio kako “MORH ima radnih sporova koje gubi, ali ima i radnih sporova koje dobiva”. To o čemu govorimo je ostavština prošlih vremena, rekao je Krstičević nakon susreta s makedonskom kolegicom Radmilom Škerinskom-Jankovskom.

“Hrvatska se ne treba brinuti, mi upravo radimo sustavno na rješavanju svih tih problema, da nam se ove stvari ubuduće ne bi događale”, kazao je ministar obrane.

Podsjetio je da su iz njegova ministarstva uputili u proceduru izmjene Zakona o službi u oružanim snagama sa ciljem da se vojnicima vrate naknade za rad na terenu, za dežurstvo i za stražu”.

“Ta su materijalna prava bila oduzeta ljudima, a u mom mandatu vojnik je najvrjedniji dio sustava, ovo je godina vojnika, dočasnika i časnika, i upravo sada sustavno radimo da im se vrate ta materijalna prava”, istaknuo je Krstičević.

Prema nepravomoćnoj presudi Općinskog suda u Karlovcu u korist vojnika Tomislava M. iz Varaždina, MORH mora isplatiti 293.000 kuna, koje će s kamatama znatno nadmašiti brojku od 300.000 kuna, zbog neplaćanja prekovremenih, dežurstava i straža za razdoblje od 2003. do 2006. Uz to, MORH mora platiti i troškove postupka u iznosu od 55.000 kuna. (Hina)

facebook komentari

Nastavi čitati

Komentar

Pero Kovačević: Presuda Ratku Mladiću

Objavljeno

na

Objavio

U srijedu presuda Ratku Mladiću

Ratko MladićRaspravno vijeće Međunarodnog kaznenog suda u Den Haagu će u srijedu (22. studenoga 2017.) izreći prvostupanjsku presudu Ratku Mladiću.

Podsjetimo se, Ratko Mladić je bio zapovjednik Glavnog štaba Vojske Republike Srpske (VRS) od 12. svibnja 1992. do najmanje 8. studenoga 1996. godine.

Tužiteljstvo u optužnici Ratka Mladića tereti u dvije točke za genocid; u pet točaka za zločine protiv čovječnosti; u četiri točke za kršenja zakona i običaja ratovanja.

Haaška optužnica protiv Mladića ne obuhvaća zločin u Škabrnji.
Zločini koji se navode u optužnici Mladiću uključuju, između ostalih:

• Ubijanje bosanskih Muslimana i bosanskih Hrvata, uključujući vodeće pripadnike tih grupa; npr. ubojstvo 144 osobe u Biljanima (općina Ključ), ubojstvo više od 200 zatočenika u KP domu Foča, ubojstvo oko 150 ljudi u logoru Keraterm, pored Prijedora, i ubojstvo najviše 140 zatvorenika u logoru Sušica, pored Vlasenice.

• Zatočenje tisuća bosanskih Muslimana i bosanskih Hrvata u zatočeničkim objektima u životnim uvjetima smišljenim tako da dovedu do njihovog fizičkog uništenja. Navedeni objekti uključuju logor Manjača (pored Banja Luke), logore Omarska, Keraterm i Trnopolje (pored Prijedora), KP dom u Foči i logor Batković, pored Bijeljine.

• Ubijanje više od 7,000 muškaraca i dječaka bosanskih Muslimana iz Srebrenice putem organiziranih i situacijskih pogubljenja, uključujući ubojstvo više od 1000 muškaraca u jednom velikom skladištu u selu Kravice i pogubljenje još 1000 muškaraca bosanskih Muslimana pored škole u Orahovcu.

• Bezobzirno razaranje privatne imovine i javnih dobara, uključujući spomenike kulture i sakralne objekte, kao što su brojne džamije širom zemlje.

• Djela ubojstava koja su bila dio cilja širenja terora među civilnim stanovništvom Sarajeva provođenjem kampanje snajperskog djelovanja i granatiranja, u periodu od 12. maja 1992. do novembra 1995. godine, uključuju granatiranje tržnice “Markale” 5. veljače 1994., kada je poginulo 66, a ranjeno više od 140 ljudi.

Tužiteljstvo je u završnoj riječi suđenja zatražilo da Ratko Mladić bude osuđen na doživotnu kaznu zatvora.

Pero Kovačević / HKV

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari