Connect with us

Komentar

Malić: Vraćamo li se ponovo ‘radnom narodu’ i tekovinama revolucije?

Objavljeno

-

SDP želi doći na vlast po svaku cijenu, pa i po cijenu rušenja Ustava. Na današnjoj pressici koja je ličila na fragment Krležinog “Kraljeva”, samo su se nosila bolja odijela i haljine u trendu, jasno su rekli da je “narod iznad Ustava”.

U saboru imaju 37 mandata (mjesta koja su podijelili partnerima više nisu njihova). Ljevica je u ukupnom skoru dobila manje od 40 posto na ovim izborima i sad bi na vlast došla trikovima i lažnim gnjevom.

Iz čega crpe uvjerenje da “narod” stoji iza njih? I otkud “narod”, do jučer su bili samo građani?! Vraćamo li se ponovo “radnom narodu” i tekovinama revolucije?

Stranka koja je socijaldemokratska i zagovara vladavinu prava sada ruši institucije koje tu vladavinu održavaju, jer im se ne sviđaju neke odluke?
A ne sviđa im se ni Ustav.
Stali su iza poludjelog pravnika Milanovića koji bi popravio stanje u pravosuđu tako da ruši sve institicije i institute koji ga čine. A vladavinu prava sveo je na popis privatnih želja i manijakalnih snova.

Kao predsjednik države pokušava za sebe srediti i mandat predsjednika vlade, nije li to nešto više od sukoba interesa, recimo trgovina utjecajem s pozicija moći po članku 295.KZ-a? Nisu li za takvo nešto već odgovarali neki HDZovi ministri?

Nadam se vremenu kad će se sve to moći trezveno razmotriti u kaznenim postupcima kad god do njih dođe, komentirao je Gordan Malić na Facebooku.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas