Connect with us

Vijesti

Malnar Tribute: Smijte se uz najbolje trenutke ‘Noćne more’ Željka Malnara by Lilith

Objavljeno

-

‘Ko ne voli Vucu, ne diže im se ku…’, ‘Jel može Gipsy Kings ‘Baila Me’ za mog prijatelja gipsyja’, ‘ Imam najmanji ku… na svijetu’, tek su neki od ‘bisera’ iz emisije…

Kada prva zraka sunca pogodi autopraonu i odbije se u spektru boja na moje lijepo lice ja vičem ‘Dobro jutro, Republiko Pešćenico!’, a jadan, napaćen narod odgovara ‘Dobro jutro, Predsjedniče’. Pustim jednu suzu i kažem ‘Ko vas jebe’, uvodne su riječi pokojnog Željka Malnara u jednu od emisija pod nazivom ‘Noćna mora’.

Malnar je u svojoj emisiji ugostio ljude raznih profila, poznate i nepoznate, no svi su imali nešto zajedničko – kad su došli kod Malnara govorili su ono što zaista misle, svađali se i nimalo nisu pazili na rječnik.

‘Ko ne voli Vucu, ne diže mu se ku…’

– Ko ne voli Vucu, ne diže im se ku…, jesi je.. šta, smrade. Dođi, čekam te, dođi ovdje. Problem kod Hrvata je što im se ku… ne diže. Za mnom i Jaranom okreće se pola države, sve nas hoće, legendarna je izjava Siniše Vuce u ‘Noćnoj mori’. Nakon elaborata o tome zašto su Srbi bolji ljubavnici od Hrvata, Vuco je iz džepa izvadio svežanj eura i rekao da mu je supruga to dala samo za jednu noć izlaska. Od novca je napravio lepezu i hvalio se da je toliko bogat da se hladi eurima. – Pun sam ko brod, mogu kupit cijelu zemlju. Kad imaš ovoliko para, onda možeš i je… Dok ti drkaš ku…, ja je… okolo – nastavio je Vuco. Silvio Marić ‘mrtav’ pijan htio je da mu u emisiji puste pjesmu ‘Baila me’. – Jel može Gipsy Kings ‘Baila Me’ za mog prijatelja gipsyja – rekao je Silvio uz snažno gestikuliranje. Umjesto toga dobio je Vucinu ‘Volim piti’. Izbor ga nije oduševio pa je i dalje baljezgao.

Malnaru je u goste došao i Dennis Rodman. U emisiji je pričao da mu je Toni Kukoč ispričao puno toga o Hrvatskoj, no svejedno nije znao kamo ide. Malnar mu je pred kamerama dao kondom kako bi se mogao bezbrižno družiti s djevojkama, a Rodman mu je kroz smijeh rekao da je to trebao učiniti večer prije jer su Hrvatice jako vesele i otvorene djevojke. Malnar je u istoj emisiji ugostio Predraga Raosa i ultradesničara i nacionalista Mladena Schwarza. Obojica su bili česti gosti u ‘Noćnoj mori’, a ova u kojoj su gostovali zajedno svakako zaslužuje da uđe u anale.

Kasandra zaspala u emisiji

Miroslav Tuđman u emisiji je pričao o Haaškom sudu, o otkrivanju identiteta Stjepana Mesića kao zaštićenog svjedoka. Kasandra je Malnaru zaspala u emisiji, a on se išuljao u emisiji dok je nju kamera snimala kako spava. Umjetnik Tomislav Gotovac s Malnarom je u emisiji komentirao Kasandrino spavanje. – Ja kad sam to vidio, rekao sam ‘Je.. ti, u ovom Zagrebu se nekaj događa’ – rekao je Gotovac koji je bio oduševljen Kasandrinim spavanjem. Primijetio je i da joj se u snu razmazala šminka, da su joj se noge raširile, sve. – Ja sam nju ostavio u studiju, otišao doma, upalim televizor i ona je još na ekranu. Nazvao sam je i pitao koji ku… još radi u studiju, rekao joj da sam ja doma, i ona se samo digla i otišla – nadovezao se Malnar dok mu je Gotovac rekao da je dance zvijezdu uspavao svojom bojom glasa.

‘Sve pedere u jednu državu’

Kontroverzni vlasnik i osnivač Nogometnog kluba Hrvatski dragovoljac, pokojni Stjepan Spajić, u emisiji je pričao o pederima. – Ja bi njima napravio jednu državu i ne bih ih puštao van, samo unutra i onda bi lijepo izumrli. Mogu se ženit, djecu imat ne mogu, nek im bude sve u toj njihovoj državi – rekao je ‘Spajki’. Ljubo Ćesić Rojs raspričao se o politici, ‘komunjarama’, transkriptima, demokraciji, pokojnom predsjedniku Tuđmanu… Doktor Ante Pavlović u emisiji je radio sklekove i izveo striptiz te pričao, naravno o zdravlju.

‘Imam najmanji ku… na svijetu’

– Ako ti je baš važno da priznam da imam mali ku…, evo, ja ti sad priznajem, imam najmanji ku… na svijetu – rekao je Malnar jednom gledatelju u emisiji u kojoj je gostovao Denis Kuljiš. Novinar se toliko smijao pozivu gledatelja s govornom manom da su mu išle suze. – Ovdje je prošlo svakakvih čudaka – komentirao je kroz smijeh Kuljiš. Zdravko Mamić u ‘Noćnoj mori’ pjevao je ‘Košulju plavu’, a Predrag Raos ispsovao ga je ‘na mrtvo ime’ zbog Dinama.

I po meni najbolji dio , legendarni Darko Prelazi u Srbe:

lilith/kamenjar.info

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari