Connect with us

Komentar

Mamić: Evo protiv čega se moja obitelj i ja borimo – čovjeka koji u uredu ima tri slike jednog diktatora

Objavljeno

on

Zdravko Mamić na Facebooku je objavio fotografiju za koju kaže da se radi o uredu suca Krušlina.

“Nisam želio kompromitirati ideologijom čistu istinu i dokaze koje sam iznosio u svojoj obrani, ali danas vam mogu malo slikovito prikazati protiv čega se moja obitelj i ja borimo. Ekskluzivno objavljujem fotografiju ureda danas uhićenog suca Krušlina, kojeg tako zdušno pokušava relativizirati zločinački odvjetnik.

Čovjeka koji u uredu ima tri slike jednog diktatora, po Bildovom popisu 10. najvećeg masovnog ubojice 20. stoljeća odgovornog za smrt milijuna ljudi. 1.000.000 ljudi je stradalo, još puta pet ih je patilo, a čovjek koji bi trebao dijeliti pravdu mu se klanja.

Zamislite da u Njemačkoj sudac županijskog suda u uredu drži Hitlerove slike. Njegova karijera trajala bi dugo kao jedna suha Marlboro cigareta.

Protiv mreže takvih monstruma počela je danas lustracija, a nadam se da vam je sada jasnije protiv čega se borim, tko mi je montirao procese, tko je pokušao eliminirati moju obitelj, te zašto je uništavač Hajduka gospodin Pavasović Visković tako zdušno prije tri mjeseca postao branitelj čovjeka koji do danas za ništa nije bio niti optužen! PODIJELI! “, napisao je Zdravko Mamić.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari