Connect with us

Vijesti

Mamić odgodio pressicu – ‘Hrvatska država ipak ima snage obračunati se s kriminalom u pravosuđu’

Objavljeno

on

Drage prijateljice i prijatelji, danas su do mene stigle sjajne vijesti – istrage protiv sudaca koje sam teretio za reketarenje, kriminalne radnje i malverzacije su uznapredovale, a ubrzo ću i ja biti ispitan o svim dokazima, te saznanjima koja imam.

Iako sam obećao da se neću o tim temama javljati do press konferencije u utorak, zbog ovih spoznaja o tome da hrvatska država na čelu s ministrom Malenicom, premijerom Plenkovićem i predsjednikom Milanovićem ipak ima snage obračunati se s kriminalom u pravosuđu, odgađam press konferenciju kako bih državnim organima ostavio dovoljno prostora i vremena za prikupljanje informacija i dokaza prije nego što ih iznesem u javnost, te im time pružam šansu da u očima građana povrate djelić svojeg povjerenja.

Obzirom da je moja prijava 6 mjeseci stajala u ladici, zahvalan sam svakome od vas 150 tisuća i medijima što ste uspjeli povesti državni aparat u proces čišćenja od nametnika. Prevarantima, lažljivcima, reketarima, zlostavljačima i krivosucima nije mjesto u pravosuđu i zato borbu za #ReformaPravosuđa nastavljamo u utorak, prva objava je u 8:30, objavio je Zdravko Mamić.

” drage prijateljice i prijatelji, ne brinite, nećete ostati zakinuti ni za jednu informaciju i dio istine! Sve ću objaviti i raskrinkati, samo ću dati vremena svim državnim tijelima da obave svoj posao koji su započeli kako ne bih kompromitirao njihove postupke i dao priliku krivosuđu da utječe na svjedoke i skriva dokaze”, naknadno je dodao u komentaru.

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari